Hotelierii vor putea inchiria plajele in martie

Joi, 03 Martie 2011, ora 15:33
1842 citiri
Hotelierii vor putea inchiria plajele in martie

Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral (ABADL) ii asteapta pe hotelierii de pe litoral sa depuna oferte de inchiriere a sectoarelor de plaja pentru licitatia publica ce va fi organizata, la mijlocul lunii martie, in scopul transmiterii dreptului de folosinta a plajei Marii Negre, potrivit Mediafax.

Potrivit unui comunicat al ABADL, agentii economici care vor castiga sectoare de plaja vor avea posibilitatea sa le administreze pe un an sau pe doi, in functie de zona pentru care au optat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tarifele de incepere a licitatiei variaza in functie de zona si categoria de plaja si se situeaza intre 1,04 lei/mp si 10,38 lei/mp, fara TVA. 

"Asa cum era de asteptat, majoritatea caietelor de sarcini au fost achizitionate pentru sectoare din statiunile Mamaia, Vama Veche sau Eforie Nord. Sunt asteptati sa participe la licitatie agentii economici care detin unitati hoteliere in statiunile de pe litoral si care pot oferi turistilor un pachet turistic cat mai complex", spune responsabilul de comunicare al ABADL, Catalin Anton.

Caietul de sarcini se poate procura de la sediul Administratiei - Biroul Mecanism Economic si Sinteze Economice, contra a 200 de lei, lista sectoarelor si a subsectoarelor de plaja scoase la licitatie putand fi consultata pe site-ul ABADL Constanta.

Ofertele pentru licitatie se vor depune la secretariatul institutiei pana la data de 15 martie, ora 16.00, iar deschiderea acestora va avea loc la sediul ABADL, in perioada 16 martie - 20 martie, zilnic de la ora 10.00.

Durata de valabilitate a ofertelor este de 60 de zile de la data deschiderii acestora.

"De altfel, Administratia Bazinala Dobrogea Litoral a facut eforturi ca licitatia de plaja din acest an sa se desfasoare in luna martie, pentru ca agentii economici sa aiba suficient timp de organizare a activitatii turistice. 

Totodata, ABADL doreste sa vina in sprijinul celor care detin active hoteliere si vor inchiria si suprafete de plaja si va pune plaja amenajata la dispozitia operatorilor la inceputul lunii aprilie", se mai arata in comunicatul ABADL.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
România continuă să fie pe primul loc în UE când vine vorba despre inflație. Un bun exemplu în acest sens reprezintă tarifele din stațiuni, stabilite de hotelieri. Față de anul trecut,...
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
#hotelieri, #plaje, #litoral , #Pachete turistice