Miliardarii prefera luxul si in vacanta. Vezi cat sunt dispusi sa plateasca

Joi, 14 Iulie 2011, ora 18:06
1893 citiri
Miliardarii prefera luxul si in vacanta. Vezi cat sunt dispusi sa plateasca

Miliardarii sunt dispusi sa plateasca mii de euro pentru zilele de concediu si aleg, intotdeauna, cele mai tari destinatii de vacanta. Anul acesta, printre preferintele celor mai instariti turisti se numara Australia, Italia si Africa de Sud, potrivit unui sondaj Virtuoso.

Din ce in ce mai multi miliardari isi doresc sa calatoreasca in Australia si plaseaza  aceasta destinatie de vacanta in topul preferintelor, conform unui clasament  Virtuoso, citat de BusinessInsider, care a luat in considerare parerile exprimate de aproximativ 14.000 de intervievati.

Insulele grecesti figureaza in top ca principala destinatie pentru escapade, in special in randul femeilor trecute de  50 de ani si al burlacilor mai tineri de aceasta varsta.

O croaziera in jurul lumii a fost votata drept “calatoria vietii”.

In ceea ce priveste locatiile romantice, rezultatele studiului nu surprind pe nimeni, in contextul in care Parisul a fost selectat de cei mai multi participanti.

Metropola pariziana a obtinut cele mai bune rezultate si la capitole precum stil, arhitectura si gastronomie locala. Topul este, insa, dominat de Australia, Italia si Africa de Sud.

Safari australian

In Australia exista numeroase obiective turistice si este extrem de dificil sa le bifezi pe majoritatea, intr-o singura vacanta. Cu toate acestea, Epic Private Journey’s a realizat un program de 22 de zile, in cadrul caruia pot fi admirate suficient de multe simboluri turistice ale continentului australian.

Acestea sunt multe, de la panorama formata de o duna de nisip, din Uluru, pana la catunele exclusiviste, amplasate pe litoral, de unde se poate vedea cel mai bine Marea Bariera de Corali.

Pachetul turistic include un “safari” african, posibilitatea studierii cangurilor, a cainilor dingo si a porcilor salbatici in mediul lor natural si mai multe opriri la cramele locale din Sydeney.

Un asemenea sejur incepe de la 30.000 de dolari, de persoana.

Piedmont pe bicicleta

Ti-ai putea petrece timpul pedaland si admirand, din goana bicicletei, frumusetile Ialiei. Dar in localitatea Piedmont, “patria curentului slow food”, nu are importanta cat de repede te deplasezi.

Mai ales daca faci o oprire in Turin, o regiune faimoasa pentru soiurile de branza, pentru trufele aromate si vinul tare. Totul se rezuma la atractiile rurale si in special asupra celor gastronomice.

Pedaleaza printre livezi de meri sau pruni, opreste-te putin sa descoperi mestesugul identificarii trufelor si nu in ultimul rand, rezerva-ti putin timp ca sa le gusti, dupa ce au fost preparate de maestrii bucatari din regiunea Barolo.

Toate acestea pot deveni realitate, daca achizitionezi un pachet turistic de sase zile, de la Backroads, la preturi incepand cu 3998 de dolari.

Descopera cultura Africii de Sud

Africa de Sud, o destinatie exotica iti garanteaza o portie de adrenalina, fie ca preferi un safari, fie ca ti-ar placea, mai mult, sa afli curiozitati despre cultura locala.

Poti invata despre locuitorii Continentului Negru vizitand o scoala de arta sau plimbandu-te prin gradinile din Cape Town.

De asemenea, poti testa faima vinurilor din Africa de Sud, deosebit de apreciate de cunoscatori. Virtuoso iti recomanda in special localurile deschise in partea de nord a statului. Desigur, o vizita in Johannesburg nu trebuie ratata, pentru a intelege mai bine istoria localnicilor.

Heritage Tours Private Travel le ofera celor interesati un safari prelungit de 18 zile, in care au ocazia sa participe la toate activitatile mentionate.

In plus, pe langa toate acestea, oferta de vacanta include si trei nopti la Singita Boulders Lodge, un complex turistic aflat la granita cu Mozambique si alte trei nopti la Botswana’s King Pool, recunoscut pentru grupurile mari de elefanti care il viziteaza.

Tariful pentru aceasta oferta de vacanta se ridica la 19.900 de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Pierderi colosale de 38.000 de miliarde de dolari: Care este cauza
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Pierderi colosale de 38.000 de miliarde de dolari: Care este cauza
Cercetătorii de la Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK) au spus în noul studiu publicat în prestigioasa revistă Nature că scăderea economică a fost în mare parte blocată...
#miliardari, #oferta vacanta, #turisti, #vacanta, #vacanta lux , #Pachete turistice