Turcia, una din cele mai cautate destinatii turistice in vara lui 2013

Marti, 20 August 2013, ora 12:27
1794 citiri
Turcia, una din cele mai cautate destinatii turistice in vara lui 2013
Sursa foto: Commons.wikimedia.org

Turcia a continuat sa se mentina lider in topul destinatiilor de vacanta din strainatate, conform vanzarilor celei mai mari agentii de turism din Romania, Happy Tour.

Astfel, 67% dintre solicitarile de vacante primite de agentie includ Antalya printre optiuni, iar 7.000 de romani au achizitionat un pachet de vacanta in Turcia prin intermediul Happy Tour.

Sejururile in Antalya oferite de companie incep de la 350 euro/ persoana/ 7 nopti si pot ajunge chiar si la 3.000 euro/ persoana la resorturile de 5 stele ultra all-inclusive. Antalya este preferata de turistii romani care calatoresc cu familia, acestia optand pentru servicii all inclusive sau chiar ultra all inclusive.

Pe langa Antalya, turistii romani au ales sa isi petreaca vacanta de vara si in destinatii precum insulele grecesti, in special Mykonos, Santorini, Corfu, Creta dar si insulele baleare, Palma de Mallorca sau in Tenerife.

"Pentru acest sezon de vara am observat o schimbare considerabila in comportamentul turistului roman. In primul rand turistii au profitat de ofertele de tip early bird lansate la inceputul anului si si-au rezervat vacanta de vara inca din primele luni ale anului, beneficiind de reduceri de pana la 40%. In anul 2013 turistii nostri au ales conditii de cazare mai bune si vacante mai scumpe", a declarat Madalina Grosu, Product Manager Happy Tour.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#turism strainatate romani, #turism Turcia, #turisti romani Antalya, #vanzari Happy Tour , #Pachete turistice