Unde faci Revelionul cu o suta de euro

Miercuri, 28 Octombrie 2009, ora 11:23
2235 citiri
Unde faci Revelionul cu o suta de euro

Cu maximum 425 de lei de persoana, puteti petrece Anul Nou la Sovata, la Durau, la Eforie Nord sau la un restaurant fara pretentii. In acest an, agentiile au micsorat tarifele pentru Sarbatorile de iarna cu pana la 30%. Chiar si asa, majoritatea pachetelor turistice depasesc 150 de euro de persoana.

"E foarte greu sa gasesti o minivacanta de Anul Nou la banii astia. Poate cu 200 de euro da, dar cu 100 de euro este aproape imposibil, deoarece majoritatea pachetelor cuprind trei - patru nopti de cazare", declara Traian Badulescu, purtatorul de cuvant al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism.

Cea mai ieftina varianta de petrecere a Revelionului este statiunea Sovata din judetul Mures unde, la pensiunea Sovata, va puteti caza timp de patru zile in perioada 30 decembrie - 2 ianuarie 2010, cu doar 300 de lei de persoana. Pretul nu cuprinde mancarea si petrecerea festiva de Revelion, pe care va trebui sa v-o pregatiti singur.

In Eforie Nord, Hotelul Acapulco de trei stele, amplasat chiar pe malul marii, doua nopti de cazare cu mic dejun si cu masa festiva de Anul Nou costa 360 de lei de persoana.

Pentru strainatate, toate pachetele turistice pleaca de la 150 de euro in cazul Greciei si Bulgariei si ajung chiar si la 3.000 de euro pentru un sejur in Mexic sau in Japonia.

Cel mai convenabil este litoralul bulgaresc, unde va puteti rasfata la hoteluri de patru si de cinci stele in sistem all inclusive la preturi care pornesc de la 130 de euro de persoana pentru trei nopti de cazare. 

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#pachetele turistice, # revelion, # strainatate, # preturi, # oferte , #Pachete turistice