Vacanta de Paste in marile capitale europene

Marti, 19 Aprilie 2011, ora 18:07
2050 citiri
Vacanta de Paste in marile capitale europene

Daca nu vrei sa iti petreci sarbatorile de Paste in tara, poti alege o capitala europeana. Agentiile de turism vin cu oferte extrem de atractive, la hoteluri de trei si patru stele, cu preturi ce incep de la 70 de euro, pentru un sejur de doua nopti cu mic dejun inclus, in Viena sau chiar de la 60 de euro, pentru un concediu de trei nopti, in Roma.

Un concediu in Viena, in perioada Pastelui, costa cel putin 70 de euro si maxim 380 de euro, pentru o persoana, cu mic dejun inclus, potrivit datelor postate pe infoturism.ro. Preturile variaza insa, in functie de numarul de zile ale concediului si de gradul de confort al unitatii de cazare.

Cel mai ieftin sejur din Viena este valabil pentru trei zile, in perioada 23 aprilie – 25 aprilie, la hotelul Mate Dependance. Acesta este un hotel cu o arhitectura tipic vieneza si se afla in districtul 17 al orasului. In pret este inclus si micul dejun.

La polul opus, cea mai scumpa oferta pentru Viena este in valoare de 380 de euro, la Hotelul Wilhelmshof si este valabila pentru un sejur de cinci zile, in perioada 22 aprilie – 26 aprilie. Tariful include, pe langa micul dejun si transport cu avionul si taxele de aeroport.

Hotelul Wilhelmshof este clasificat la un nivel de confort de patru stele si are peste 100 de camere confortabile. Printre avantajele unitatii se numara apropierea de centrul Vienei si posibilitatea cazarii  cu animalele de companie. Totusi, trebuie sa specificati acest lucru in momentul rezervarii pentru a preintampina orice situatie neplacuta.

In cazul in care preferi o vacanta in Roma, trebuie sa stii ca ofertele incep de la 61 de euro, pentru o persoana si depasesc  440 de euro.

La hotelul Osimar, de trei stele, un sejur de patru zile, in perioada Pastelui costa 61 de euro, pentru o persoana. In acest pret este inclus si micul dejun. Hotelul se afla foarte aproape de un important obiectiv turistic din Roma, Fontana di Trevi.

In plus, in apropierea hotelului se afla gara Tibutina si statia de metrou Bologna. Camerele sunt modern decorate, au aer conditionat, balcon si televizor.

Oferta propusa de hotelul Best Western Globus presupune patru nopti de cazare in perioada 22 aprilie-26 aprilie, mic dejun si transport cu avionul, cu plecare din Bucuresti.

Principalul avantaj al hotelului este locatia: Best Western Globus se afla aproape de principalele situri arheologice si istorice. Pe langa dotarile standard, cu baie, televizor si uscator de par, camerele au si minibar, seif si playstation gratuit, oferit doar la cerere.

La fel de frumoasa, dar mult mai scumpa este vacanta in Paris. In Orasul Indragostitilor, cel mai ieftin sejur de Paste incepe de la 78 de euro/persoana.

Pretul este valabil pentru hotelurile de doua stele si pentru vacantele programate timp de trei zile. De asemenea, in tarif este inclus si micul dejun. Te-ai putea caza, de exemplu, la hotelul Place de Clichy, situat la cateva minute pe jos de cartierul Montmartre, unde se afla celebra Moulin Rouge.

Pe de alta parte, daca preferi un hotel mai luxos, ai putea incerca Hotelul New Yokk, clasificat la patru stele, situat chiar in cadrul Disneyland Resort. Pretul este insa pe masura si se ridica la 799 de euro/persoana, pentru un sejur de patru zile. Hotelul New York a fost proiectat de arhitectul postmodern Michael Graves. Scopul acestuia era sa realizeze o atmosfera tipia pentru orasul New York al anilor "20. Turistii care au fost aici sustin ca arhitectul si-a atins obiectivul. Cat de multa dreptate au vei afla doar daca mergi si studiezi singur decorul.

Momente unice vei trai si daca alegi ca destinatie pentru concediul de Paste Praga.

In capitala Cehiei pachetele turistice incep de la 43 de euro si depasesc  522 de euro. Pentru doua nopti de cazare, la Hotelul Jasmin, cu mic dejun inclus, vei plati 43 de euro/persoana, in perioada 23-25 aprilie. Hotelul este putin mai departe de centrul orasului, dar poti lua mijloacele de transport in comun pana in centrul vechi. Drumul dureaza aproximativ 20 de minute.

Cel mai scump pachet pentru Paste, din Praga, conform datelor infoturism.ro, este propus de hotelul Ventana, clasificat la cinci stele. Pentru trei nopti de cazare, mic dejun si transport cu avionul, vei plati 499 de euro. In aceasta suma sunt incluse si 1 tur al orasului Praga, pe jos, cu o durata estimata la trei ore si 1 croaziera pe Valtava, cu pranz inclus.

Cele mai costisitoare vacante in perioada Sarbatorilor Pascale sunt cele programate in Londra, un oras prin definitie scump. Aici, tarifele incep de la 98 de euro si depasesc 471 de euro, pentru o persoana. Preturile sunt valabile pentru un sejur de patru zile, in perioada 22 aprilie-25 aprilie.

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...
#vacanta paste, #turisti paste, #paste viena, #paste praga, #paste paris , #Pachete turistice