Turistii germani iubesc litoralul romanesc, circuitele si tratamentele SPA

Joi, 08 Martie 2012, ora 15:27
3858 citiri
Turistii germani iubesc litoralul romanesc, circuitele si tratamentele SPA

Turistii germani prefera litoralul romanesc, circuitele sau tratamentele SPA, a declarat Toni Messerschmidt, proprietarul tour-operatorului german Messerschmidt Reisen.

"Germanii prefera litoralul, dar si circuitele si hotelurile cu spa din Baile Felix, Eforie Nord, Neptun si Mangalia. Anul trecut am adus 1.279 turisti germani pe litoral si anul acesta avem deja cu 20% mai multe vacante contractate", a spus omul de afaceri german pentru Agerpres.

Acesta a subliniat ca merge foarte bine programul Inscrieri timpurii, care vine cu oferte speciale de genul 7 nopti de cazare pentru cinci platite.

Pentru a face vacanta cat mai placuta, pachetul oferit turistilor germani cuprinde si excursii in Delta, o zi in Bucuresti, doua zile pe Valea Prahovei sau un tur al litoralului.

Romania participa, in perioada 7-11 martie, cu un stand amenajat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, la a 46-a editie a Targului International de Turism de la Berlin, care reuneste tour-operatori, companii aeriene, companii hoteliere din intreaga lume.

ITB Berlin este cel mai mare targ de turism din lume, ce reuneste anual peste 110.000 de vizitatori de specialitate, din care mai mult de 30% din strainatate.

Timp de cinci zile, peste 11.000 de companii, din 180 de tari, isi prezinta oferta de produse si servicii, pe durata targului fiind programate circa 190 de conferinte de presa.

Anual, in cadrul ITB au fost incheiate contracte de peste sase milioane euro.

Romania este prezenta la ITB Berlin cu stand national din anul 1970. In urma participarii Romaniei la editia din 2009, tara a reaparut in catalogul TUI 2010, marcand astfel revenirea celui mai mare tour-operator german pe piata romaneasca.

De asemenea, in 2009, ofertele turistice romanesti au fost incluse in cataloagele pentru 2010 ale altor tour-operatori germani, precum Dertour, ITS si Messerschmidt.

ITB este cel mai mare targ de turism din lume, cu o suprafata de 160.000 metri patrati si 178.971 de vizitatori, dintre care 110.857 sunt vizitatori de specialitate.

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#turisti germani litoral, #turisti germani Romania, #turisti straini romania , #Promovarea turismului