Cat te costa sa petreci Pastele in tara?

Luni, 14 Martie 2011, ora 17:08
2345 citiri
Cat te costa sa petreci Pastele in tara?

Apropierea sarbatorilor pascale nu trece neobservata de agentiile de turism care se intrec in oferte din  ce in ce mai tentante, pentru a-i ademeni pe turistii care isi doresc o vacanta de Pasti. Preturile sunt mai mult decat atragatoare si incep de la 13 euro, pentru un hotel de doua stele din statiunea turistica Durau.

Puteti petrece un miniconcediu de Paste, la Hotelul Brandusa, din statiunea Durau. Pentru doua nopti de cazare veti plati 13 euro/persoana. Hotelul este clasificat la doua stele si dispune de 19 camere duble si 2 suite, potrivit datelor postate pe infoturism.ro. Tariful nu include nici transportul si nici servicii de masa.

Daca doriti un sejur in Predeal, in perioada Sarbatorilor Pascale, trebuie sa stiti ca pretul pachetelor porneste de la 29 euro si depaseste 170 de euro, pentru un sejur de trei nopti.

La Hotelul Casa Bunicii, clasificata cu trei stele, veti descoperi o atmosfera familiara si chiar faimilia, asa cum lauda proprietarii aceasta pitoreasca unitate de cazare din Predeal. Pentru trei nopti de cazare cu mic dejun inclus veti plati 29 euro/persoana.

In Noaptea de Inviere, gazdele va vor primi cu oua rosii si cu drob de miel. Pentru masa festiva de Paste veti plati in plus 98 de lei.

Tot in Predeal va puteti caza la Hotelul Roua, de trei stele, unde veti achita, pentru trei nopti de cazare 58 euro/persoana. In acest pret sunt incluse, pe langa noptile de cazare, si micul dejun si masa traditionala de Paste. Complexul Hotelier are trei cladiri si dispune de camere duble cu balcon mobilate clasic, camere duble cu jacuzzi si patru apartamente.

Pentru 113 euro/persoana, puteti merge la Cabana Skiorilor, aflata tot in Predeal, care va ofera atat cazarea cat si pensiune completa. De asemenea, dupa slujba religioasa din 23 aprilie, veti putea savura preparatele unui platou traditional, cu oua rosii, cozonac  si pasma.

In prima zi de Paste, va veti putea delecta cu un brunch buffet cu mancare traditionala.

Cel mai scump pachet de Paste din Predeal, din informatiile publicate de infoturism.ro, este cel oferit de Hotelul Andy, de patru stele. Aflat la doar un kilometru distanta de Predeal, pe drumul catre Cabana Trei Brazi, hotelul pune la dispozitia turistilor camere mobilate cu bun gust, un centru SPA si un restaurant cu specific traditional.

Pentru trei nopti de cazare si servicii all inclusive veti plati 176 euro/persoana.

Probabil printre cele mai frumoase vacante de Paste se vor numara cele din nordul tarii, in special la statiunile din Maramures. Aici un sejur in perioada sarbatorilor pascale incepe de la 88 euro/persoana si ajung pana la 188 euro/persoana.

Hotelul Roata, de trei stele, va pune la dispozitie 28 de camere spatioase iar in pretul de 88 de euro pentru un concediu de trei nopti va ofera si servicii de masa in regim demipensiune. De asemenea, in acelasi tarif intra si pranzul festiv in ziua de Paste.

Va puteti caza la Complexul Lostrita, de trei stele, unde pentru 188 de euro/persoana veti avea pensiune completa inclusa si trei nopti de cazare.

In cazul in care v-ar placea o vacanta la mare, puteti alege statiunea Eforie Nord, unde hotelierii solicita, in medie, 89 de euro pentru un sejur de trei nopti, cu mic dejun inclus si masa festiva in data de 24 aprilie.

Si in Marginimea Sibiului puteti avea parte de un concediu relaxant si linistit. Daca alegeti Pensiunea Norica, din Gura Raului, clasificata la trei stele, veti plati 165 euro/persoana pentru trei nopti de cazare si pensiune completa, inclusiv masa festiva in prima zi de Paste.

Prețuri de Mamaia în Vama Veche. Cât costă să mănânci și să te cazezi de 1 Mai: ”Gradul de ocupare depășește 90%”
Prețuri de Mamaia în Vama Veche. Cât costă să mănânci și să te cazezi de 1 Mai: ”Gradul de ocupare depășește 90%”
Românii se pregătesc pentru vacanța de 1 Mai și de Paște. Hotelierii de pe litoral, de la Vama Veche, se laudă că rezervările s-au epuizat deja. Distracția va începe din 26 aprilie,...
Sute de locuri de muncă oferite românilor de angajatorii europeni. Țările cu cele mai multe joburi disponibile
Sute de locuri de muncă oferite românilor de angajatorii europeni. Țările cu cele mai multe joburi disponibile
Angajatorii europeni oferă, prin intermediul EURES România, 240 locuri de muncă, cu contract pe perioadă determinată sau nedeterminată, informează vineri, 26 aprilie, Agenţia Municipală...
#oferte de paste, #paste, #sejur, #vacanta de paste , #Sejur