Cele mai bune destinatii pentru un Paste exotic

Joi, 17 Martie 2011, ora 17:45
2165 citiri
Cele mai bune destinatii pentru un Paste exotic

In timp ce majoritatea turistilor prefera sa cheltuie cat mai putini bani cu petrecerea concediului de Paste si se orienteaza catre agroturism, in cautarea unor sarbatori pascale low-cost, exista si o categorie aparte, dispusa sa plateasca preturi de cel putin 1000 de euro pentru un sejur mult mai exotic, in destinatii precum Indonezia, Thailanda sau Maldive. 

Un sejur in Indonezia incepe de la 1674 de euro/persoana, dar presupune 10 nopti de cazare, trei nopti in Hong Kong si sapte nopti in Bali, mic dejun si transport cu avionul, cu plecare din Frankfurt.

Hotelurile unde veti fi cazati sunt clasificate la 4 si cinci stele si dispun de toate conditiile necesare unei sederi cat mai confortabile si placute.

Hotel Grand Balisani Suites se afla foarte aproape de satul Batulbelig si chiar pe plaja cu acelasi nume, la 8 kilometri de Legian si 8 kilometri de aeroportul Denpasar. In cazul in care va tenteaza petrecerea sarbatorilor pascale in Indonezia si platiti pretul de 1674 de euro/persoana pentru pachet, veti sta aici sapte nopti.

Hotelul este construit dupa modelul unui sat balinez, cu o atmosfera tropicala, dispune de lounge, restaurant cu bucatarie internationala si piscina, potrivit datelor postate pe infoturism.ro.

O oferta la fel de atractiva, tot pentru Bali, costa 1796 de euro/persoana/sejur. Pachetul include tot zece nopti de cazare, cu mic dejun inclus, la Hotelul Sanur Beach, clasificat la patru stele.

Putin mai scump este sejurul de la Hotelul Laguna Resort & Spa Nusa Dua, aflat tot in Bali. Pretul pachetului costa 1826 de euro/persoana si presupune zborul cu plecare din Bucuresti, inclusiv taxele de aeroport, transferul de la aeroport la hotel, 11 zile de cazare in camera dubla cu vedere la gradina, micul dejun si un circuit de 1 zi la Tanah Lot (o formatiune stancoasa de pe litoralul insulei indoneziene).

Pe de alta parte, in pret nu sunt incluse taxa de viza pentru Indonezia, care se obtine la intrarea in tara si care se ridica la 25 de dolari, asigurarea medicala si excursiile optionale.

Costul unui sejur in Thailanda incepe de 945 de euro/persoana. In aceasta suma aveti incluse sapte nopti de cazare cu mic dejun, la hoteluri de trei si patru stele, transportul cu avionul, transferul de aeroport la hotel si mai multe excursii organizate impreuna cu un ghid vorbitor de limba romana.

Spre exemplu, puteti merge la templul Wat Traimit, in China town, la Marele Palat si Templul lui Buddha de Smarald. De asemenea, puteti vizita piata plutitoare din Thailanda si templul Pra Pathom Chedi din provincia Nakorn Pathom.

Cea mai scumpa oferta pentru o vacanta in Thailanda, in perioada Pastelui, conform infoturism.ro valoreaza 1625 de euro/persoana si include doua nopti de cazare cu mic dejun in Singapore, cinci nopti de cazare cu mic dejun inclus in Samui, biletele de avion pe ruta Bucuresti-Istanbul-Singapore si retur cu compania Turkish Airlines precum si pe ruta Singapore- Samui si retur cu Bangkok Airways si doua tururi.

Primul, pentru o jumatate de zi in Singapore, impreuna cu un insotitor roman si al doilea, un tur de jumatate de zi al insulei Sentosa cu intrari la mai multe obiective incluse in program.

Nu sunt incluse in tarif taxele de aeroport si securitate, 389 de euro/persoana, excursiile si activitatile optionale si asigurarea medicala, de 40 de lei/persoana.

In ceea ce priveste ofertele pentru Maldive, trebuie sa stiti ca pretul acestora variaza intre 1619 si 1929 de euro/persoana.

In primul tarif sunt incluse noua nopti de cazare cu servicii de masa in regim demipensiune, transportul cu avionul cu plecare din Budapesta, transferurile locale si asistenta in limba engleza.

In plus, va trebui sa platiti taxa de aeroport, de 260 de euro de persoana, taxa de rezervare, de 5 euro, transferurile cu vaporul sau cu hidroplanul si asigurarea medicala.

In cazul in care preferati sa platiti 1929 de euro, veti avea inclus in pret 10 nopti de cazare la complexul hotelier Royal Island Resort, de cinci stele, demipensiune, transportul cu avionul cu plecare din

Budapesta. Veti avea, de asemenea, de platit pe langa aceasta suma, taxa de aeroport, de 260 de euro de persoana, taxa de rezervare, de 5 euro, transferurile cu vaporul sau cu hidroplanul si asigurarea medicala.

Camerele hotelului sunt luxoase si sunt dotate cu aer conditionat, cinematograf intern, birou si halate de baie.

Prețuri de Mamaia în Vama Veche. Cât costă să mănânci și să te cazezi de 1 Mai: ”Gradul de ocupare depășește 90%”
Prețuri de Mamaia în Vama Veche. Cât costă să mănânci și să te cazezi de 1 Mai: ”Gradul de ocupare depășește 90%”
Românii se pregătesc pentru vacanța de 1 Mai și de Paște. Hotelierii de pe litoral, de la Vama Veche, se laudă că rezervările s-au epuizat deja. Distracția va începe din 26 aprilie,...
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Mai mulți analiști economici din Statele Unite trag un semnal de alarmă cu privire la performanța financiară reală a companiilor americane listate pe bursă. Ei susțin că practic nu a...
#destinatii, #paste, #exotic , #Sejur