Cele mai bune oferte pentru Pastele petrecut in strainatate

Marti, 15 Martie 2011, ora 12:34
2520 citiri
Cele mai bune oferte pentru Pastele petrecut in strainatate

Agentiile de turism mizeaza pe preturi mici si pe destinatii preferate de romani pentru a-i ademeni sa plece din tara in timpul sarbatorilor pascale. In timp ce ofertele din Romania pentru vacanta de Paste incep de la 13 euro, in strainatate va puteti bucura de zilele libere, platind putin peste 40 de euro. 

Daca nu vrei sa ramaneti in tara in perioada Pastelui, ati putea petrece o minivacanta in Italia.

In cazul in care va tenteaza Roma, trebuie sa stiti ca preturile pentru un sejur de trei nopti cu mic dejunc inclus incep de la 61 de euro/persoana pentru un hotel de trei stele si depasesc chiar 400 de euro de persoana, pentru hotelurile clasificate la patru si cinci stele.

De exemplu, cea mai ieftina oferta valabila pentru Roma, conform datelor postate pe infoturism.ro, este hotelul Osimar, clasificat la trei stele, care percepe un tarif de 61 de euro pentru un concediu de trei nopti cu mic dejun inclus.

La polul opus se afla hotelul  Britannia, de patru stele, aflat chiar in centrul orasului, la trei minute de Colosseum. Pentru un sejur de trei nopti cu mic dejun veti plati 445 de euro/persoana.

In cazul in care ati prefera Florenta, trebuie sa stiti ca un miniconcediu de trei nopti costa 445 de euro, la hotelurile de patru stele. In pret este inclus si micul dejun.

Puteti avea o vacanta foarte frumoasa de Pasti, si in Milano. Aici preturile pentru trei nopti de cazare, cu mic dejun inclus, in perioada sarbatorilor pascale, pentru o persoana, variaza intre 72 de euro si 425 de euro.

Venetia este superba in orice anotimp si daca nu va deranjeaza numarul mare de turisti, puteti petrece sfintele sarbatori de Pasti aici. Vei plati cel putin 72 de euro/persoana si maxim 360 de euro/persoana, pentru trei nopti de cazare si mic dejun.

In Germania, pentru un sejur in perioada sarbatorilor pascale, o persoana va plati intre 241 de euro, in Frankfurt si 304 de euro in Rust, pentru trei nopti de cazare si mic dejun.

Ati putea profita de liberele de Pasti ca sa vizitati centrul medieval din Praga. Costul unui sejur de trei nopti, cu mic dejun inclus, este de minim 85 de euro si de maxim 349 de euro.

O alta capitala foarte frumoasa pe care o puteti vedea este Budapesta. Ofertele pentru aceleasi conditii incep de la 42 de euro si depasesc 236 de euro. In afara de Budapesta, in Ungaria va mai puteti caza si in orasele Szeged si Debrecen. In primul, pretul sejurului este de aproximativ 140 de euro, in timp ce in al doilea, pentru trei nopti de cazare cu mic dejun inclus veti plati 317 euro.

Cele mai cautate orase din Spania, Barcelona si Madrid reprezinta alte destinatii perfecte pentru un miniconcediu in perioada sarbatorilor pascale.

Daca alegeti Barcelona, veti plati intre 70 si 397 de euro, pentru trei nopti de cazare cu mic dejun inclus. Preturi asemanatoare veti gasi si in Madrid, unde pentru aceleasi conditii veti achita, in medie, 250 de euro, de persoana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#concediu de pasti, #oferte, #paste in strainatate, #pasti, #sarbatoarea pastelui, #vacanta de pasti , #Sejur