Cele mai bune spa-uri din lume, Partea a III a

Marti, 06 Mai 2008, ora 00:07
3208 citiri
Cele mai bune spa-uri din lume, Partea a III a

Numarul 3

Evian Royal SpaEvian Royal Spa - EvianRoyalResort.com

Evian-Les-Bains, France

Daca o sticla de apa Evian este scumpa, va puteti imagina cat costa un sejur la Evian Royal Spa (3000 de dolari pentru 2 nopti). Totusi, zona minunata in care se afla, Lacul Geneva, acest spa isi merita greutatea in aur daca luam in considerare cele 123 de cabine de tratament, 12 saloane de masaj, 9 cabine de hidroterapie, o camera cu aburi, sauna, piscina cu jacuzzi, sala de sport, salon de coafor, toate incluse in beneficiile celor 5 stele.

 

Concentrandu-se pe bunastarea fizica, energetica si mentala, personalul acestei spa, inclusiv masori si fizioterapeuti, isi cunoaste foarte bine slujba. Exista chiar si un program special de slabit pentru barbati, menit sa te ajute sa-ti creezi corpul dorit. Daca esti iubitor de mancaruri bune, atunci vei fi multumit de meniul respaurantului, creat de faimosul bucatar Michel Lentz. Denumit „Bucatarie sinergetica”, meniul iti va detoxifica organismul in acelasi timp, reducand greutatea in exces, dar pastrandu-ti masa musculara si sanatatea intacte. Asta da superspa. 

 

Numarul 2

Cal-a-VieCal-a-Vie - Cal-a-Vie.com

San Diego, California, U.S.

 

Ce defineste rasfatul? Poate un raport de patru membri ai personalului pentru fiecare oaspete este un aspect important in definitia noastra. Celebritatile Americii prefera luxoasa Cal-a-Vie spa din San Diego tocmai pentru beneficiile extravagante (aici sunt primiti doar cate 24 de oaspeti pe sejur). Oaspetii, oameni foarte bogati si puternici, sunt primiti in vilele in stil Mediteranean, imprastiate pe cei 200 de acri de teren superb ingrijit.

 

Votat spa-ul numarul 1, datorita programelor si a imprejurimilor, de catre revista Conde Nast Traveler (o adevarata realizare avand in vedere numarul ametitor de spa-uri analizate de aceasta revista), Cal-a-Vie combina filosofia unei spa Europene traditionale cu idei californiene despre fitness, sanatate si nutritie pentru un program cu adevarat special. Locatia ofera un numar mare de programe de fitness si tratamente de frumusete pentru oaspetii sai cu adevarat privilegiati. Spa-ul ofera chiar si echipamentul pentru antrenamente, pentru a te scuti de neplacerea impachetatului. Un sejur de patru nopti incepe de la 5000 de dolari.

 

Numarul 1

Assawan Spa & Health Club - Burj-al-Arab.com

Burj al Arab, Dubai

 

Dupa cum te-ai astepta de la singurul hotel de sapte stele din lume, spa-ul de la Burj Al Arab din Dubai este absolut spectaculos. Situat langa uimitoarea coasta Jumeirah, Assawan Spa & Health Club impune standardul pentru lux in toata lumea. Spa-ul scaldat in muzica relaxanta ce se aude din boxe ascunse in pereti este in totalitate ornamentat cu mozaic.

 

Oaspetii beneficiaza de piscine uriase, saune, jacuzzi, camere cu aburi, si o multitudine de camere de tratament. Una din minunile oferite de spa este tratamentul de 105 minute de Aromaterapie Sport si Fitness pentru barbati, care asigura circulatia sangelui si relaxarea organismului. Daca esti genul activ, vei gasi tot ce ai nevoie la centrul de fitness, echipat cu cele mai noi echipamente si cei mai buni instructori din lume.

 

 

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...