Concedii mai ieftine cu 25% in strainatate

Luni, 01 Februarie 2010, ora 09:16
2933 citiri
Concedii mai ieftine cu 25% in strainatate

Romanii care stiu exact in ce perioada isi vor lua concediul in acest an si isi achizitioneaza pana pe 31 martie biletele de vacanta pot beneficia de reduceri de pana la 25%. Este vorba despre asa-numitele oferte early booking.

De exemplu, o agentie ofera pe litoralul bulgaresc, la Varna, in sistem all inclusive, sejururi cu preturi care incep de la 22 euro pe camera dubla de persoana pe noapte in luna mai, si care ajung la un varf de 45 euro in luna iulie/august.

Oferta include o reducere de 30% pentru un pat pentru al treilea adult, iar primul copil, pana in 14 ani, are gratuitate la cazare. Atentie insa, preturile nu includ taxa de statiune 6 euro pe adult si de 3 euro pe copil pe sejur.

Totodata, pentru rezervari mai mici de 5 nopti preturile se majoreaza cu 10%. De mentionat ca oferta speciala de early booking cu reducere de 20% este valabila pentru tariful demipensiune si nu se aplica suplimentelor.

In Turcia, in Antalya, la 5 stele, pachetul de 7 nopti all inclusive porneste de la 769 euro, la care se adauga si taxa de aeroport. Pentru early booking reducerea este de 10%.

Cine prefera insa Grecia, in Paralia, la 4 stele, pachetul de 5 nopti cazare porneste de la 116 euro de persoana. Pentru cei care ar opta pentru Halkidiki, oferta pentru pachetul de 5 nopti all inclusive porneste de la 172 de euro de persoana. Pentru early booking reducerea este de 20% in acest caz.

Dar mare atentie, programul early booking este supus unor conditii speciale de anulare. Astfel, pentru anularea sau renuntarea la pachetele de servicii contractate in acest program dupa ce acestea au fost confirmate si facturate, penalizarea este de 100% din valoarea pachetului.

Pe de alta parte, cine nu vrea sa apeleze la serviciile unei agentii de turism poate opta pentru o cazare de o saptamana intr-o vila, in Grecia numarul acestora fiind foarte mare, iar preturile sunt in medie cu circa 40% mai mici decat cele ale sejururilor achizitionate prin intermediul agentiilor de turism.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
#concedii, # cazare, # tarife, # statiuni , #Sejur