Cum sa ai o saptamana de vacanta all inclusive cu 690 lei

Marti, 23 Martie 2010, ora 09:50
1444 citiri
Cum sa ai o saptamana de vacanta all inclusive cu 690 lei

O saptamana de cazare la un hotel de 3*, cu trei mese pe zi intr-o statiune balneoclimaterica din Romania costa 690 de lei de persoana. In bani intra si o consultatie medicala de specialitate plus doua proceduri de tratament zilnic. 

"Noutatea programului o reprezinta gratuitatea la cazare a copiilor de pana in 12 ani", spune pentru Gandul Nicu Radulescu, presedintele Organizatiei.

Pentru cei care vor prefera sa aleaga o vacanta pe cont propriu in una dintre cele 18 statiuni incluse in program, preturile sunt diferite. Astfel, in perioada iulie-august, o zi de cazare cu mese incluse poate ajunge la 120 - 150 de lei de persoana, ceea ce inseamna ca un sejur complet poate costa minimum 840 de lei de persoana.

Pensionarii pot fi un alt grup tinta al programului, in conditiile in care s-a decis recent ca in varfurile de sezon pensionarii nu mai pot beneficia de bilete de tratament obtinute prin Casa Nationala de Pensii si alte Drepturi de Asigurare Sociala.

Pachetele de servicii disponibile la tarife de 575 de lei si 690 de lei de persoana pot fi achizitionate direct de la agentiile de turism inscrise in program sau accesand site-ul Organizatiei Patronale a Turismului Balnear din Romania.

 

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#cazare, # statiuni, # balneoclimaterice, # tarife , #Sejur