Oferte de croaziere: s-a ieftinit luxul

Miercuri, 10 Noiembrie 2010, ora 13:52
2370 citiri
Oferte de croaziere: s-a ieftinit luxul

“Daca pana acum croazierele au fost gandite ca un produs de lux, alocat oamenilor cu un buget peste medie, in acest moment preturile au pornit pe o panta descendenta la ofertele speciale. Croazierele s-au pliat pe cererea turistilor si ofera posibilitatea de a vedea mai multe tari intr-un singur pachet de tip all inclusive”, a declarat Florin Himceac, director executiv Aerotravel, intr-un interviu acordat 3idei.ro.

"Romanii pot alege croazierele de Craciun si Revelion. Pachetele sunt de 5* all inclusive, insa vin in intampinarea clientilor oferindu-le acestora posibilitatea de a vizita mai multe tari intr-o singura vacanta”, a precizat reprezentantul companiei.

Acesta a adaugat ca vasele de croaziera vor face un tur al principalelor destinatii preferate de romani: Venetia, Palma de Majorca, Barcelona si Marsilia.

“De exemplu, un pachet de 7 zile pe Mediterana, all inclusive poate costa intre 399-490 euro/persoana", a mai adaugat Himceac.

“Daca pana acum croazierele au fost gandite ca un produs de lux, alocat oamenilor cu un buget peste medie, in acest moment preturile au pornit pe o panta descendenta la ofertele speciale. S-a schimbat conceptul de vanzare al acestor pachete”, a subliniat reprezentantul Aerotravel in interviul acordat 3idei.ro.

In ceea ce priveste piata turismului din 2011, Himceac este de parere ca trendul in zona de croaziere va creste substantial.

“Piata de all inclusive in Romania se afla in jurul a 300-400.000 oameni care ar pleca la all inclusive in Turcia, la un hotel de 5*, pentru a avea totul inclus in pret. In acest moment, croazierele s-au pliat pe cererea turistilor si ofera posibilitatea de a vedea mai multe tari, intr-un singur pachet all inclusive”, a adaugat acesta.

In ceea ce priveste piata turismului din 2010, Himceac este de parere ca numarul turistilor a crescut, insa bugetele alocate pe fiecare pachet de vacanta au scazut.

“Daca inainte romanii alegeau hoteluri de 4*, acum s-au reprofilat pe cele de 3* sau aleg sa se cazeze intr-un apartament sau vila”, a adaugat Himceac in interviul acordat 3idei.ro.

Vezi video pe 3idei.ro

Vezi si:

Aventura in jungla africana de la 1900 euro persoana

Craciun cu iz morosenesc, 1100 RON/persoana

Petrece sarbatorile de iarna la Curtea de Arges

Sejur pe coasta spaniola 395 euro persoana

Oferte de vacanta la ski in Austria

Unde petreci Revelionul 2011

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...
#all, #buget, #croaziere, #de, #inclusive, #lux, #oferte, #pachet, #piata, #produs, #speciale, #turismului, #vacanta , #Sejur