Targul de Vacante: sejururi pe litoral de la 159 de lei

Sambata, 01 Mai 2010, ora 23:23
2165 citiri
Targul de Vacante: sejururi pe litoral de la 159 de lei

Targul de Vacante Bucuresti va avea loc in perioada 6-9 mai, la Romaero Baneasa, iar pentru pachetele de vacante estivale pentru litoralul romanesc pretul sejururilor porneste de la 159 lei, pentru sase nopti de cazare la hoteluri de doua stele, cu micul dejun inclus, informeaza Newsin.

Biletul de intrare la targ costa 5 lei si poate fi achizitionat de la casele de biletele amplasate la intrarea in curtea Romaero, dar si online. Altfel, in baza tichetului atasat biletului de intrare la targ, vizitatorii pot participa la tombola cu premii ce va avea loc in ultima zi a targului, 9 mai, la ora 14.30.

De asemenea, organizatorii spun ca pun vizitatorilor la dispozitie gratuit peste 300 de locuri de parcare in incinta Romaero, a anuntat sambata patronatul Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT).

In cadrul Targului de Vacante vor putea fi totodata cumparate ofertele ce fac parte din programul "Mini-preturi de vacanta - Litoralul pentru toti", lansat de Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunarii, ANAT si patronatele hoteliere membre.

Acest programul se desfasoara intre 3 mai si 14 iunie 2010 si include hoteluri de la o stea la 5 stele. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#targul de vacante, #sejur, #litoral , #Sejur