Vacanta in Bulgaria, in septembrie, cu doar 30 de euro

Joi, 25 August 2011, ora 07:19
2191 citiri
Vacanta in Bulgaria, in septembrie, cu doar 30 de euro

Faptul ca litoralul din Bulgaria a castigat batalia cu litoralul romanesc nu mai este de multa vreme o noutate, insa probabil ca nimeni nu se astepta ca, la sfarsitul sezonului estival, sejururile aici sa fie atat de ieftine.

Astfel, cei care nu au reusit sa ajunga inca la mare sau care vor sa profite de soarele bland de septembrie pot merge la bulgari la mare cu doar 30 de euro, timp de 4 zile, la hotel de 3 sau 4 stele. Si, de parca nu ar fi de ajuns, in pret mai aveti inclus si micul dejun.

De exemplu, un sejur de patru zile in Albena si cazare la hotel Villa West de 2 stele va costa 23 euro, in perioada 4-20 septembrie. In pret aveti inclus si micul dejun, insa transportul se face pe cont propriu.

Hotelul este situat la 750 m de plaja, in zona de parc a statiunii Albena. Complexul dispune de spatii de cazare in 54 vile, cu capacitatea de 216 locuri. Fiecare vila este formata dintr-un apartament de 6 locuri.

Aceleasi patru zile, insa de aceasta data la Sunny Beach si cazare la hotel Veris de 3 stele va vor "usura" de 26 de euro. In pret nu aveti insa inclus si micul dejun.

In ceea ce priveste hotelul Veris, acesta este situat la 150 de metri de centrul statiunii si la doar 20 de metri de plaja. Sunny Beach este situata la 42 kilometri de orasul Bourgas si se intinde de-a lungul coastei Marii Negre pe teritoriul cuprins intre satul Vlas, in nord, si orasul Nessebar, in sud.

Un sejur in Balcik, la hotel Helios de 3 stele, veti plati 28 de euro. Hotelul este situat pe tarm, chiar langa plaja centrala a Balcikului, este foarte aproape de centrul orasului si magazinele sale.

Pentru cei ce doresc sa exploreze locatia, se poate inchiria un yacht pentru o plimbare pe mare prin golfurile pitoresti sau pentru o partida de pescuit. Sunt multe locuri care pot fi vizitate in zona - Palatul Reginei Maria, Gradina Botanica, capul Kaliakra, Aquaparcul.

Citeste continuarea pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Marți, o ploaie torențială a provocat inundații în diverse zone ale Dubaiului, transformând străzile în adevărate râuri și determinând închiderea temporară a celui de-al doilea cel...
#vacanta, #bulgaria, #litoral , #Sejur