Vacanta in Croatia, in septembrie - Cat te costa?

Vineri, 26 August 2011, ora 07:41
2321 citiri
Vacanta in Croatia, in septembrie - Cat te costa?

Croatia a inceput sa ocupe o pozitie privilegiata in preferintele turistilor romani, pentru ca ofera, pe langa o serie de obiective care merita vizitate, si niste plaje stancoase absolut superbe.

Tara are sate incantatoare, istorie grandioasa, lacuri cristaline, insule numeroase si orase culturale. Asa ca, daca vreti sa mergeti in vacanta in Cipru, luna septembrie poate fi ideala, atat din punct de vedere al costurilor, cat si ca vreme.

Ziare.com a cautat pentru dumnevoastra cele mai bune oferte de vacanta in Croatia, prezentate pe infoturism.ro.

Un sejur de 9 zile, in septembrie, in Insula Ciovo si cazare la hotel Vila Mihaela de 3 stele va costa 275 de euro. Hotelul este localizat la 100 m de plaja amenajata din Okrug Gornji si dispune de apartamente formate dintr-o camera cu pat dublu, living cu sofa si chicineta complet utilata (aragaz, frigider, vesela, tacamuri), grup sanitar propriu. Camerele sunt dotate cu televizor, satelit, aer conditionat, balcon sau terasa. Oferta nu include taxa de statiune: 7 euro/adult si 3,5 euro/copil/ sejur, asigurare medicala 35 lei/persoana si asigurarea storno.

Pentru 8 zile in Lovran veti plati 357 de euro si va veti caza la hotel Vila Elsa de 2 stele. In pret este inclusa demipensiunea si transportul cu avionul. Hotelul se afla in centru orasului Lovran, la 10 m de plaja stancoasa. Tot pentru 8 zile, dar de aceasta data in Crikvenica si cazare la hotel International de 2 stele, veti plati 350 de euro. Hotelul este situat de-a lungul cheiului, in piata principala a orasului.

In schimb, pentru o vancata in Opatija, de numai 8 zile, deci cu o zi mai putin decat oferta anterioara, veti plati 375 de euro. Cazarea se face la hotel Adriatic de 3 stele, care se gaseste in apropierea marii, la 10 minute de mers pe jos de centrul orasului Opatija. Din hotel dispuneti de o priveliste asupra golfului Kvarner. Hotelul dispune de 2 restaurante, cafenea si restaurantul casino Opatija.

La ultimul etaj al hotelului se afla un centru de sanatate, deschis zilnic, cu piscina cu apa de mare incalzita, jacuzi, sauna, baie turceasca, aromaterapie, masaj, parcare, magazin cu suveniruri, Internet, sala de conferinte, room service. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, baie privata, TV satelit, mini bar, seif, uscator de par, telefon direct si conexiune la Internet. In pret este inclusa si demipensiunea, insa nu si asigurarea medicala.

Citeste continuarea pe Ziare.com

Cum a ajuns Romania pe locul 1 in UE la inflatie? Prin politicile catastrofale ale Guvernului, care pare a lucra contra cetatenilor
Cum a ajuns Romania pe locul 1 in UE la inflatie? Prin politicile catastrofale ale Guvernului, care pare a lucra contra cetatenilor
Cum intretine Romania inflatia? Aceasta este alimentata de o „super avalansa de tichete", precum cele pentru profesori, pentru mamici, pe langa cresterile de taxe din ultima perioada, potrivit...
Cum va fi revoluționată piața de mașini electrice de producătorii chinezi. „O cursă pe viață și pe moarte”
Cum va fi revoluționată piața de mașini electrice de producătorii chinezi. „O cursă pe viață și pe moarte”
Producătorii chinezi își prezintă cele mai noi modele la Auto China, care a început joi, 25 aprilie, la Beijing. O "cursă pe viață și pe moarte" a început să se desfășoare pe cea...
#vacanta, #croatia, #concediu , #Sejur