Vrei sa petreci vacanta de Paste in strainatate? Vezi cat te costa

Miercuri, 09 Martie 2011, ora 00:29
1944 citiri
Vrei sa petreci vacanta de Paste in strainatate? Vezi cat te costa

Desi mai este mai bine de o luna de zile pana la mult asteptata vacanta de Paste, probabil ca multi se gandesc deja la o destinatie in care sa petreaca Sfintele Sarbatori, pentru a-si putea planifica bugetul pentru perioada care urmeaza.

Avand in vedere ca Pastele este destul de tarziu in acest an, la sfarsit de aprilie, puteti petrece cateva zile minunate de vacanta, in mijloc de primavara, in orasele europene. In plus, un sejur de 4-5 zile aici costa, in medie, 200-300 de euro de persoana.

De exemplu, o vacanta de patru zile, de Paste, in perioada 24 - 28 aprilie, la Venetia, va costa 219 euro de persoana. In tarif este inclusa cazarea, la hotelul de 3 stele Villa Patriarca, mic dejun si transport cu avion cu plecare din Bucuresti (taxa de aeroport inclusa). Tariful nu include bagajul de cala sau asigurari medicale.

Hotelul este situat in Mirano, un mic orasel din vecinatatea Venetiei, un loc plin de arta si cultura, plin de splendide vile venetiene. Toate camerele sunt decorate frumos, sunt spatioase si luminoase, dotate cu aer conditionat, telefon, mini-bar, tv, conexiune modem, uscator de par.

Hotelul are serviciu de inchirieri de biciclete, pentru cei ce doresc sa descopere imprejurimile. Restaurantul hotelului, care a primit stea Micheloin in 2008, ofera atat preparate din bucataria internationala cat si locala, conform datelor prezentate de infoturism.ro.

O mini-vacanta de Paste, tot in Italia, dar de aceasta data la Roma, in perioada 23-26 aprilie, va va scoate din buzunar 257 de euro. Cazarea se va efectua la Hotelul Caravel de 3 stele, care se afla in centrul istoric al Romei, in apropiere de zona de afaceri.

Langa hotel exista numeroase mijloace de transport public ce va vor ajuta sa ajungeti rapid in gara Termini sau la Vatican, unde puteti merge in noaptea de Inviere. In tarif este micul dejun inclus, ca si transportul cu avionul cu plecare din Bucuresti.

Pentru un Paste pe meleaguri ceva mai insorite, puteti sa alegeti sa mergeti cu familia in Barcelona. O excursie de 5 zile aici, in perioada 23-27 aprilie, cazare la hotel Sagrada Familia de trei stele si transport cu avionul, va costa 285 de euro de persoana.

In cazul in care nu vreti sa aveti transportul inclus, veti plati numai 185 de euro. Situat la doar trei minute de mers pe jos de Sagrada Familia, hotelul este punctul ideal de pornire pentru a explora acest oras vibrant.

Vezi continuarea pe ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Grecia, dependentă de turiști. Unul din trei euro câştigaţi în economia țării vine din acest sector
Grecia, dependentă de turiști. Unul din trei euro câştigaţi în economia țării vine din acest sector
Între 62,8 şi 75,6 miliarde de euro sau 28,5% - 34,3% din PIB, atât a adus turismul Greciei în 2023, conform unui studiu al Confederaţiei Turistice Elene (INSETE), informează publicaţia...
Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
România continuă să fie pe primul loc în UE când vine vorba despre inflație. Un bun exemplu în acest sens reprezintă tarifele din stațiuni, stabilite de hotelieri. Față de anul trecut,...
#vacanta de paste, #turism, #turisti, #excursii, #destinatii de sarbatori , #Sejur