10.000 de vizitatori in vizita-test de la pavilionul Romaniei la Shanghai

Luni, 26 Aprilie 2010, ora 13:55
1371 citiri
10.000 de vizitatori in vizita-test de la pavilionul Romaniei la Shanghai

Pavilionul Romaniei la Expozitia Mondiala 2010 Shanghai a fost vizitat duminica de circa 10.000 de vizitatori in cadrul unei actiuni ce face parte din programul de pregatiri in vederea deschiderii expozitiei, care se va desfasura in perioada 1 mai - 31 octombrie 2010, informeaza NewsIn.

Pavilionul Romaniei este deschis si in cursul zilei de luni, in cadrul acestui program de verificari organizat de Biroul de Coordonare a Expo Mondial Shanghai. Programul are ca obiectiv verificarea masurilor si programelor de pregatire a activitatilor care vor avea loc in perioada expozitiei.

Potrivit MAE, un numar impresionant de vizitatori si-au exprimat admiratia si aprecierea fata de materialele de promovare si programele artistice prezentate.

Romania participa in perioada 1 mai - 31 octombrie 2010 la Expozitia Mondiala organizata la Shanghai, in China, sub genericul "Un oras mai bun, o viata mai buna".

Pavilionul national al Romaniei - GREENOPOLIS - "MEGAPOLISUL VERDE" - ofera o viziune actuala, vibranta si atragatoare despre Romania contemporana, aceste aspecte putand fi descoperite prin vizitarea sectiunilor din cadrul pavilionului.

Spatiul expozitional principal este dedicat prezentarii civilizatiei urbane, culturii si traditiilor bogate, a potentialului natural, precum si a celorlalte elemente care fac din Romania o tara unica in peisajul european.

Spatiul dedicat evenimentelor culturale (scena) - va gazdui spectacole live: folclor, balet si dans contemporan, teatru non-verbal, muzica de camera si instrumentala, interpretari vocale, de la canto la muzica moderna. In sala de conferinte se vor desfasura seminarii specializate sau pentru publicul larg, promovand schimburile economice si comerciale, turismul, cooperarea stiintifica.

De asemenea, in spatiul alocat Romaniei va functiona si un restaurant cu specific romanesc.

Expozitia Mondiala Shanghai 2010 se va desfasura pe durata a 184 de zile, in perioada 1 mai - 31 octombrie 2010.

Organizatorii EXPO 2010 se asteapta la participarea a peste 200 de tari si organizatii internationale si a aproximativ 70 milioane de vizitatori.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#vizitatori pavilion GREENOPOLIS Shanghai , #Stiri Turism