8,6 mil. lei pentru promovarea Romaniei

Vineri, 12 August 2011, ora 16:44
1308 citiri
8,6 mil. lei pentru promovarea Romaniei

MDTR va plati 8,6 milioane lei, fara TVA, pentru creatia si productia campaniilor de promovare a brandului turistic. Banii vin din fonduri europene, conform NewsIn.

Campania face parte din proiectul de promovare a Romaniei prin noua identitate definita prin brandul national de turism, se arata intr-un comunicat transmis vineri de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Procedura de atribuire este licitatie restransa, in doua etape. Criteriul de atribuire pentru cea de-a doua etapa este pretul cel mai scazut.

Compania selectata va concepe si produce trei clipuri de promovare de cate 30 de secunde, 40 de fotografii cu imagini de o calitate exceptionala (casting), 100 de fotografii de calitate pentru publicitate si 200 de fotografii de calitate, tip carte postala.

De asemenea, vor fi realizate sase advertoriale explicative pentru cele sase produse turistice competitive stabilite in cercetarea de brand, sase imagini animate de 5 si 10 secunde pentru city-lights si alte tipuri de publicitate activa.

In cadrul aceleiasi campanii vor fi realizate bannere web pentru fiecare din cele sase produse turistice, layout pentru brosura generala despre Romania si pentru alte materiale folosite in activitatile de promovare, respectiv postere, flyere, outdoor, story boarduri.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#turism, #brand turistic, #promovare romania, #udrea , #Stiri Turism