Aeroportul din Bacau, certificat ca aeroport deschis traficului international

Marti, 25 Ianuarie 2011, ora 15:19
1677 citiri
Aeroportul din Bacau, certificat ca aeroport deschis traficului international

Ministrul transporturilor si infrastructurii, Anca Boagiu, a semnat ordinul privind certificarea aeroportului din Bacau ca aeroport deschis traficului international, dupa indeplinirea conditiilor de certificare, au anuntat marti reprezentantii MTI, potrivit NewsIn.

Astfel, potrivit unui comunicat transmis marti de Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI), comisia de evaluare numita prin odin al ministrului Boagiu a constatat, in urma analizelor efectuate, ca aeroportul din Bacau indeplineste conditiile de certificare ca aeroport deschis traficului international.

Din comisie au facut parte reprezentanti ai Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, Ministerului Administratiei si Internelor, Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Ministerului Finantelor Publice si ai Ministerului Sanatatii, iar criteriile urmarite au fost legate de fluxurile de sosiri si plecari, interne si internationale, de facilitatile de sanatate publica, asistenta medicala, control veterinar si fitosanitar si de facilitatile pentru controlul trecerii frontierei de stat si controlul vamal.

De asemenea, aeroporturile Iasi, Satu Mare si Suceava au fost certificate, anterior, ca aeroporturi deschise traficului international.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#aeroport, #Bacau, #trafic international , #Stiri Turism