Anticari din toata lumea, la Bruxelles

Joi, 31 August 2006, ora 14:25
990 citiri

Capitala Belgiei gazduieste, timp de trei zile, cel mai mare anticariat din lume. Ca la fiecare editie, si de data aceasta, la Bruxelles isi dau intalnire cei mai vestiti anticari si iubitori de carte. Volume in valoare de mii de euro vor fi reunite la Targul Anual International al Cartilor Vechi.Carti rare, volume foarte vechi si ilustrate din Belgia, Franta, Olanda, Italia, Germania si Anglia vor fi expuse spre vanzare, in perioada 1-3 septembrie, in Palatul Artelor Frumoase din centrul la Targul Anual International al Cartilor Vechi.

Targul este cel mai important eveniment de gen din lume. Peste 100 de vanzatori de carte veche din 9 tari vor fi prezenti la acest eveniment si vor expune volume din 32 de genuri publicistice. Cartile din editiile de stoc vor avea preturi incepand cu 40 euro, in timp ce volumele unicat pot ajunge la si 40.000 de euro.

Cea de-a 22-a editie a festivalului coincide cu implinirea a 60 de ani de existenta a Asociatiei de Anticari Profesionisti din Belgia.

Bloombiz

si

Agentia NewsIn

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...