Ashton Kutcher rege al boxoffice-ului nord-american

Marti, 03 Octombrie 2006, ora 07:30
893 citiri

Ashton Kutcher a devenit pentru o saptamana regele boxoffice-ului nord-american dupa ce trei dintre productiile in care joaca actorul american - filmul de animatie 'Open Season' si peliculele 'The Guardian' si 'Jackass Number Two' s-au plasat pe primele trei locuri ale acestui clasament, informeaza luni Associated Press receptionata de Rompres.Un urs si un cerb ale caror voci sunt interpretate de Ashton Kutcher si de Martin Lawrence si-au croit drum impreuna cu animatia 'Open Season' pana pe primul loc al boxoffice-ului in prima saptamana de la lansare cu incasari de 23 de milioane de dolari.

Acelasi Kutcher se afla si pe locul doi al topului celor mai vizionate filme de la sfarsitul saptamanii trecute cu rolul din productia Disney 'The Guardian' in care impreuna cu Kevin Costner interpreteaza rolurile a doi inotatori ai Pazei de Coasta. Acest film de actiune a realizat incasari de 17,7 milioane de dolari la debutul pe marile ecrane americane.

Fostul 'number one' din urma cu doua saptamani, 'Jackass Number Two' al studiourilor Paramount, in care poate fi urmarit acelasi Ashton Kutcher a cazut la sfarsitul saptamanii trecute pe locul trei in boxoffice cu incasari de 14 milioane de dolari.

Comedia studiourilor MGM-Weinstein Co. 'School for Scoundrels', a debutat pe locul patru cu incasari de 9,1 milioane de dolari. In acest film pot fi urmariti Jon Heder ('Napoleon Dynamite') si fostul sot al Angelinei Jolie, Billy Bob Thornton.

Locul cinci cu incasari de 4,7 milioane de dolari este ocupat de filmul de arte martiale 'Jet Li's Fearless' in care trolul principal este interpretat de nimeni altul decat... Jet Li.

Rompres

directNews.ro - Topul blogurilor

Recomandari 3 Octombrie 2006

1. Probleme de credibilitate a datelor despre internet in SUA

A propos de IAB Romania, de viitoarea monitorizare BRAT, si de eternele probleme de intelegere pe care le-au avut mai multi utilizatori ai serviciului Trafic.ro, astazi am citit o extraordinara scrisoare deschisa adresata de Magid Abraham, CEO comScore Networks, industriei de media.

2. Parisul alb

Salonul Auto de la Paris a fost dominat de culoarea alba. A fost un salon unde fiecare constructor a avut in stand cel putin o masina vopsita in alb. Deci, Mondial de l"Automobile a lansat un nou trend. Albul este noua culoare trendy. Pana nu de mult, albul era culoarea asociata cu automobilele utilitare si masinile de firma. Astazi este culoarea obligatorie pentru o masina scumpa si nu numai.

3. Importanta imaginii publice

...cine n-are imagine publica... sa-si cumpere! Exista oameni care se nasc constienti ca vor ajunge departe. Ei constientizeaza importanta propriei lor persoane si stiu cum sa-si puna in valoare personalitatea si calitatile. Aceste persone stiu sa-si construiasca cel mai bine o imagine publica.

4. SUA=o noua China

Pana in decembrie 2008, un zid de 1200 de km va fi construit de americani in zona granitei cu Mexicul, acolo unde au fost arestati cel putin 1 milion de imigranti ilegali. Desi suma alocata initial este de 1,2 miliarde de dolari, expertii ...

5. "Domnul 200%" a plecat

Dragos Stanca, seful diviziei de ziare si reviste a MediaPro, si-a anuntat astazi colegii printr-un mail ca pleaca din companie. Stanca, 32 de ani, era in al treilea an de cind conducea compania care editeaza peste 20 de titluri, cele mai cunoscute fiind Ziarul Financiar, Business Magazin, ProTV Magazin, Playboy si setul de ziare locale. El era numit de subordonati drept "Seful 200%" pentru ca, din 2004 si pina azi, cifra de afaceri a companiei s-a dublat, ajungind dupa unele surse la...

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...