Brit Awards: Cate doua premii pentru Arctic Monkeys si The Killers

Vineri, 16 Februarie 2007, ora 10:42
983 citiri

Trupa rock Arctic Monkeys a obtinut miercuri doua premii Brit Awards, cele mai prestigioase distinctii muzicale anuale din Marea Britanie, relateaza AFP si AP.

Cei patru rockeri de la Arctic Monkeys au fost desemnati "cea mai buna formatie britanica", iar albumul lor "Whatever People Say I Am, That's What I'm Not" a primit premiul pentru cel mai bun album britanic.

Deja foarte popular dupa ce a fost difuzat pe internet, acest album a doborat recordul de vanzari in prima saptamana de la lansare.

Trupa "The Killers" a obtinut, de asemenea, doua premii, pentru cea mai buna formatie internationala si cel mai bun album international, pentru "Sam's Town".

Amy Winehouse a fost desemnata cea mai buna cantareata britanica, iar James Morrison a obtinut premiul mai bun cantaret britanic. La nivel international, s-au impus Justin Timberlake si Nelly Furtado.

Take That a primit premiul pentru cel mai bun single britanic, pentru "Patience". Triumful lor are loc in conditiile in care fostul coleg Robbie Williams a aniversat implinirea a 33 de ani intr-o clinica americana pentru a scapa de o dependenta de medicamente.

Cantareata pop Lily Allen, desi era considerata favorita fiind nominalizata la patru categorii, nu a obtinut nici un premiu.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...