Capitala va avea plaja

Duminica, 24 Iulie 2011, ora 11:10
1388 citiri
Capitala va avea plaja

Autoritatile sectorului 3 vor sa schimbe o suprafata de aproximativ 10.000 de metri patrati din Parcul Pantelimon intr-o plaja, cu sezlonguri, umbrele si terase, unde bucurestenii sa se poata relaxa si sa scape de canicula.

"In Parcul Pantelimon este o zona mai linistita si accesibila tuturor bucurestenilor, pentru ca se afla in apropierea statiei de metrou. Plaja va fi o alternativa pentru cei care nu vor ajunge la mare din diverse motive si va fi amenajata asemanator celei de pe malurile Senei", promite Stefan Dumitrascu, arhitectul-sef al sectorului 3, citat de Gandul.

Autoritatile mai promit ca in Parcul Pantelimon aleile vor fi refacute si ca spatiile verzi vor fi acoperite cu gazon. De asemenea, se vor planta mai multi copaci, toate acestea in urma unei investitii totale estimate la 5,5 milioane de euro.

Dumitrascu da asigurari ca merita: "Va fi un fel de 'one day destination', unde se va putea sta de dimineata pana seara, impreuna cu toata familia".

Deocamdata, reprezentantii administratiei locale nu au stabilit preturile pentru "mica Sena", insa estimeaza ca acestea vor fi "modice", la nivelul strandurilor din Bucuresti.

Sursa foto: Gandul

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#plaja bucuresti, #plaja, #bucuresti , #Stiri Turism