Cat te costa un Craciun in Laponia?

Luni, 11 Octombrie 2010, ora 16:45
3793 citiri
Cat te costa un Craciun in Laponia?

"Oferta de Craciun in Laponia include transportul, cazarea in hotel de 4 stele, all inclusive plus multe alte activitati care se desfasoara in orasul Rovaniemi, in Finlanda", a declarat  pentru 3idei Raluca Mierloiu, business travel developer Interra Travel.

Printre activitati se numara vizita la satul lui Mos Craciun, vizita la biroul acestuia, excursie in cautarea lui Mosului sau plimbare cu sania trasa de reni.

Reprezentantul companiei Interra spune ca o alta activitate nou inclusa in program este vizita la cea mai nordina gradina zoologica.

De asemenea, turistii au posibilitatea sa faca plimbari cu snowmobilul pe raul inghetat si sa vizitezi Santa Park, o pesterea subterana unde are loc spectacolul scolii de elfi.

Preturile propuse de agentie pornesc de la 699 de euro pentru un copil sub 4 ani si 1999 euro pentru un adult, cazat in junior suite.

Viziteaza Viena la Balul Johann Strauss

Dupa un Craciun de neuitat in tara Mosului, agentia Interra vine cu o oferta in Viena, de ziua indragostitilor la Balul Johann Strauss.

"Anul acesta se va organiza pe 12 februarie. La ora 21 are loc deschiderea oficiala a Balului, cu dansul debutantilor. Se organizeaza ateliere de dans  si vor fi instructori care vor asigura orele de dans pentru cei care vor sa invete vals sau  polk, a precizat pentru 3idei Raluca Mierloiu.

Doritorii pot opta atat pentru transportul cu avionul la un pret de 399 euro cu cazare inclusa la hotelul Hilton , de 5 stele.

De asemenea, este valabil si transportul cu autocarul, la pretul de 299 de euro, cazare in hotelul Messe de 3*.

Vezi video pe 3idei.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Grecia, dependentă de turiști. Unul din trei euro câştigaţi în economia țării vine din acest sector
Grecia, dependentă de turiști. Unul din trei euro câştigaţi în economia țării vine din acest sector
Între 62,8 şi 75,6 miliarde de euro sau 28,5% - 34,3% din PIB, atât a adus turismul Greciei în 2023, conform unui studiu al Confederaţiei Turistice Elene (INSETE), informează publicaţia...
Google a concediat 28 dintre angajații care au protestat împotriva contractului cu guvernul israelian
Google a concediat 28 dintre angajații care au protestat împotriva contractului cu guvernul israelian
Protestele angajaților la sediile Google din California și New York au avut consecințe grave. Demersul care avea ca scop anularea unui contract al companiei cu autoritățile din Israel a dus la...
#all, #bal, #cazare, #craciun, #inclusive, #oferte, #transport, #turism, #vienez , #Stiri Turism