Ce evenimente sunt programate in perioada Craciunului

Marti, 14 Decembrie 2010, ora 17:38
1797 citiri
Ce evenimente sunt programate in perioada Craciunului

Una dintre cele mai prolifice perioade pentru artistii romani este luna decembrie. Iata cateva propuneri pentru cei care prefera sa astepte Craciunul in sala de spectacole. 

Cele mai multe spectacole organizate cu ocazia Craciunului vor avea loc in Bucuresti, in special la Sala Palatului unde vor concerta artisti celebrii din peisajul muzical autohton, precum Stefan Hrusca, Tudor Gheorge sau Stefan Banica.

Un concert foarte asteptat este cel organizat de Stefan Banica. Editia de acest an se numeste 'Super Love ' iar artistul promite multe surprize placute fanilor sai.

Primele trei concerte de Craciun vor avea loc la Sala Palatului pe 16, 17, 18 decembrie de la, ora 19:30. Pretul unui bilet de acces incepe de la 60 lei si ajunge pana la 150 lei pentru categoria VIP.

Pe 21 decembrie, in aceeasi locatie, formula extinsa a Orchestrei Originale a Balului Operei din Viena va sustine cea de-a sapte editie a spectacolului "Craciun Vienez".

Cea de-a saptea editie a acestui eveniment se va constitui intr-un show maiestuos oferit de Orchestra Originala a Balului Operei din Viena, ce va completa cu emotii si sentimente bogate starea specifica a minunatei atmosfere de Craciun.

Sub titulatura "All Waltz", orchestra va interpreta cel mai important repertoriu al Balului Operei din Viena ce va cuprinde opere ale dinastiei Strauss, Franz Lehar, Emmerich Kalman, Joseph Lanner si ale altor compozitori celebri ai muzicii vieneze din secolele 18 si 19. Evenimentul se va desfasura sub bagheta actualului dirijor al Balului Operei din Vienna, profesorul Uwe Theimer.

Biletele costa cel putin 60 lei si maxim 220 lei pentru categoria VIP.

Doua zile mai tarziu, pe 23 decembrie, Tudor Gheorghe, considerat maestrul cuvintelor cantate, va incheia seria concertelor de anul acesta cu un spectacol intitulat "Degeaba...?!" .

Inspirat din proiectul "Mie-mi pasa" prezentat cu succes publicului la sapte ani de la Revolutie, "DEGEABA" va oferi celor prezenti garantia unei experiente in stilul rock-simfonic prin intermediul poeziei si a cantecului romanesc.

Biletele sunt disponibile la preturi care variaza intre 60 si 130 lei.

In Brasov turistii se pot bucura de doua evenimente majore, programate cu ocazia Craciunului: "Spectacol de Craciun cu valsuri vieneze"si "Traditionalul Spectacol de Craciun al Operei".

Primul show va avea loc in incinta Teatrului "Sica Alexandrescu", incepand cu ora 18,30, pe data de 19 decembrie.

Anul acesta, spectacolul de Craciun al Operei din Brasov implineste zece ani, motiv pentru care organizatorii ii asigura pe melomani ca vor avea parte de un eveniment special.

Ca si anul trecut, Traditionalul Spectacol de Craciun al Operei Brasov va avea loc pe 21 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Sporturilor. Biletele au fost deja puse in vanzare la costuri de minim 30 de lei si de maxim 60 lei.

Ansamblul "JOHANN STRAUSS SPIRIT" va avea un spectacol si in Constanta, la Casa de Cultura a Sindicatelor, pe data de 16 decembrie. Un bilet costa minim 60 lei si maxim 80 lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#eveniment, #craciun, #spectacol, #decembrie , #Stiri Turism