Cele mai tari atractii ale litoralului romanesc, in aceasta vara

Joi, 29 Iulie 2010, ora 10:21
3530 citiri
Cele mai tari atractii ale litoralului romanesc, in aceasta vara

Acutizarea crizei economice va face sa creasca numarul vacantelor in Romania, in defavoarea celor externe, sustine Cristina Frecea, secretar general al Asociatiei Pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunarii, pentru Bloombiz.ro care a enumerat cateva dintre atractiile litoralului romanesc.

'Turistii care vin in vacanta pe litoralul romanesc, se pot bucura, pe langa soare, de o plimbare cu telegondola prin statiunea Mamaia, de o zi petrecuta in parcul de distractii Aqua Magic sau pot face sporturi nautice", a declarat Cristina Frecea.

De asemenea, turistii pot vizita Herghelia de la Mangalia, pot face o plimbare cu barca pana la Insula Ovidiu sau se pot bucura de evenimentele ce au loc in aceasta perioada pe litoral.

Mamaia, cea mai cautata statiune


Cea mai cautata statiune de pe litoralul romanesc ramane Mamaia cu o medie zilnica de 35.000 de turisti, urmata de Costinesti, Neptun, Eforie, Vama Veche.

Din cei 160.000 turisti care s-au aflat pe litoral in perioada 23-25 iulie, 40.000 au ales Mamaia.

Spectacolele din perioada iulie-august

In perioada iulie-august pe litoralul romanesc vor fi organizate o serie de evenimente, printre care se numara Noaptea Devoratorilor de Publicitate, Aeromania si Festivalul Callatis Mangalia.

Noaptea Devoratorilor de Publicitate are loc intre 24 iulie si  4 septembrie, in statiunile Vama Veche, Eforie Nord, Mamaia, Navodari, Eforie Sud, Mangalia, Jupiter, Costinesti, Neptun.

Editia din acest an a evenimentului Aeromania are loc in weekendul 7-8 august, la Mamaia. 

'Aeromania faciliteaza intalnirea dintre cei mai buni piloti romani si straini, carora le ofera libertatea de a propune un program demonstrativ cu o durata si un continut pe placul lor si spre incantarea celor de pe plaja', spune Cristina Frecea.

Festivalul Callatis Mangalia va avea loc intre 12-15 august in cadrul Portul Turistic din  Mangalia, fiind  organizat cu sprijinul Primariei Mangalia.

'Festivalul atrage an de an mii de turisti si localnici , care canta si danseaza in acordurile melodiilor interpretate de artisti romani, dar si straini', a adaugat secretarul general al Asociatiei Pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunarii.

Targul Colectionarilor de Antichitati ANTIKA (31 iulie - 1 august) va fi amenajat in statiunea Eforie Sud, in parcul din fata Primariei si este un eveniment dedicat colectionarilor de antichitati.

'In intervalul 5-8 august la Mamaia, va avea loc Romanian Salsa Festival, singurul eveniment din tara in cadrul caruia juriul international format din cele mai importante nume ale curentului salsa, desemneaza perechea care va reprezenta Romania la Campionatul Mondial de Salsa", mai spune Cristina Frecea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google a anunțat că va oferi acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto din Google Photos, care anterior erau disponibile doar contra cost. Începând cu luna...
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
#cristina, #frecea, #litoral, #romanesc, #vacante , #Stiri Turism