Complexul Hotelier Mamaia a fost vandut cu 2,48 milioane euro

Joi, 06 Octombrie 2011, ora 15:56
1295 citiri
Complexul Hotelier Mamaia a fost vandut cu 2,48 milioane euro

Complexul Hotelier Mamaia, aflat in patrimoniul SC Mamaia SA, a fost vandut miercuri, 5 octombrie, in urma unei licitatii dechise, pretul de vanzare fiind 2,48 milioane euro si a apartinut singurei oferte depuse, a anuntat joi Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT). 

"Cumparatorul este Iordache Silviu, persoana fizica, din Bucuresti. Plata se face integral, in zece zile calendaristice de la data semnarii contractului de vanzare - cumparare, informeaza NewsIn.

Garantia de participare, care se constituie avans la contract, a fost de 400.000 euro", se arata intr-un comunicat al ministerului.

Contractul de vanzare - cumparare va cuprinde o clauza prin care cumparatorul este obligat sa mentina activul in circuitul turistic.

Anterior acestei licitatii, Complexul Hotelier Mamaia mai fusese scos la vanzare in cinci sedinte de licitatie, fara a gasi cumparatori.

Complexul Hotelier Mamaia este situat in centrul Statiunii Mamaia, fiind compus din teren in suprafata de 2.248 mp si constructii: Hotel Mamaia, restaurant si doua terase. Hotelul este dispus pe parter plus un etaj, are o capacitate de 66 locuri de cazare, distribuite astfel: 16 camere duble, sapte apartamente cu doua dormitoare si un apartament cu trei dormitoare.

Complexul este clasificat la cinci stele. Dotari: sali de conferinta, bar, salon de coafura, masaj, jacuzzi, sauna.

Vanzarea Complexului Hotelier Mamaia face parte din actiunile Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului de privatizare a activelor pe care statul le mai detine in sectorul de turism, astfel incat acestea sa poata beneficia de investitiile necesare dezvoltarii si cresterii competitivitatii acestora.

In aceasta perioada au mai fost oferite la vanzare si alte active, iar anunturile de vanzare pot fi vizualizate pe site-ul MDRT. 

Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Mai mulți analiști economici din Statele Unite trag un semnal de alarmă cu privire la performanța financiară reală a companiilor americane listate pe bursă. Ei susțin că practic nu a...
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Potrivit unei analize publicate de MIT Technology Review, aplicațiile de tastatură utilizate de vorbitorii de limba chineză prezintă vulnerabilități care facilitează interceptarea textelor...
#complex hotelier mamaia, # vanzare complex mamaia, # mamaia mdrt , #Stiri Turism