Constanta a incasat 1,4 milioane de lei din taxa de bariera

Marti, 21 Septembrie 2010, ora 13:37
1131 citiri
Constanta a incasat 1,4 milioane de lei din taxa de bariera

Municipalitatea Constanta a incasat in aceasta vara suma de 1,4 milioane de lei din taxa de bariera perceputa la intrarea in statiunea Mamaia soferilor care nu au masinile inmatriculate in judetul Constanta, precizeaza Mediafax.

Potrivit unui comunicat de presa al Serviciului Public de Impozite, Taxe si alte Venituri ale Bugetului Local Constanta, din activitatea de incasare a taxei de acces in statiunea Mamaia s-au incasat, in perioada 15 iunie - 15 septembrie, 1,4 milioane de lei.

"Banii vor fi folositi pentru finantarea curateniei, a dezinsectiei si a deratizarii, a iluminatului public din Mamaia, precum si pentru organizarea de spectacole gratuite in statiune", se precizeaza in documentul citat.

Taxa de acces se achita la intrarea in statiunea Mamaia pe toata perioada sezonului estival, de catre soferii autovehiculelor care nu au numar de inmatriculare in judetul Constanta, precum si de catre conducatorii autovehiculelor cu numere provizorii (leasing), care nu au domiciliul in Constanta.

Valoarea taxei a fost mentinuta anul acesta la nivelul celei din 2009.

Astfel, pana in 15 septembrie, pentru o intrare in Mamaia soferii au platit trei lei, abonamentul de 24 de ore a costat patru lei, cel pentru sapte zile - 25 de lei, iar pentru abonamentul valabil pentru intregul sezon estival s-au achitat 250 de lei.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#mamaia, #plata, #taxa, #venituri , #Stiri Turism