Direct Aero Services lanseaza programul Jet Membership Card

Joi, 15 Aprilie 2010, ora 16:42
2141 citiri
Direct Aero Services lanseaza programul Jet Membership Card

Compania  Direct  Aero Services (DAS) lanseaza in cadrul Targului de Turism  programul  Jet Membership Club (JMC), singurul program de acest gen din Romania. DAS – JMC isi propune sa largeasca accesul clientilor la zborurile business.

Compania de taxi aerian Direct Aero Services, controlata de omul de afaceri Nelu Iordache, participa anul acesta in perioada 16 - 18 Aprilie la Targul de Turism KINGS HOLIDAY la World Trade Center - Plaza.

Pentru confortul clientilor sai, DAS – Jet Membership Club, utilizeaza aeronave business jet de ultima generatie cu costuri foarte mici de operare, cu un  pret de baza al orei de zbor foarte aproape de pretul de  cost.

Pachetele oferite, de 15 / 25 / 50 / 100 ore de zbor pe an beneficiaza de discounturi substantiale. Zona de serviciu este in principal Europa, destinatiii din Nordul Africii si Asia putand fi atinse cu una sau mai multe escale.

"Clientul DAS - JMC este de cele mai multe ori un om de afaceri sau o persoana publica de succes, dinamic, care calatoreste mult si cunoaste domeniul aviatiei private si a serviciilor de top in aviatie, ca de exemplu calatoriile la clasa business sau first class, este tipul de client pe care si-l doreste orice segment de lux al aviatiei private", a declarat Nelu Iordache, care controleaza 90% din actiunile Direct Aero Services.

Aeronava Cessna Citation Mustang este o aeronava cu o capacitate de 4 locuri in cabina si cu performante deosebite pentru un VLJ (very light jet).

Mustangul are o autonomie de zbor de pana la 2,130 km, o viteza de croaziera de 600 km /h si o sarcina utila de 540 kg, care il recomanda ca fiind cel mai accesibil twin jet din clasa lui.

Ca o proiectie de viitor, DAS isi propune largirea flotei de business jets prin achizitionarea unei aeronave Cessna Citation Sovereign din clasa Mid Size. In cazul in care pentru zboruri speciale clientii doresc alte aeronave, eventual cu capacitate sau autonomie de zbor mai mare, DAS poate oferi acest lucru in cadrul aceluiasi program prin colaborarea cu operatorii afiliati.

Desi Cessna Citation Mustang este o aeronava certificata pentru a zbura cu un singur pilot, pentru un nivel maxim de siguranta, DAS – JMC ofera clientilor sai numai zboruri comerciale efectuate dupa aceleasi reguli ca si liniile aeriene, cu un echipaj de 2 piloti (comandant si copilot).

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#direct, #aero, #services, #jet, #membership, #card , #Stiri Turism