Dubla performanta pentru cel mai mare hotel de cinci stele din Romania

Miercuri, 13 Mai 2009, ora 18:03
3706 citiri
Dubla performanta pentru cel mai mare hotel de cinci stele din Romania

Hotelul Radisson SAS din Bucuresti a fost desemnat "Proiectul Hotelier al anului 2008" in sudestul Europei si nominalizat in Programul Business Superbrands

La doar cateva luni de la deschiderea oficiala, Hotelul Radisson SAS din Bucuresti a fost desemnat "Proiectul Hotelier al anului 2008" in sud-estul Europei si a fost inclus in categoria "Brands to Watch" din cadrul prestigiosului program Superbrands Romania.

Cel mai mare hotel de cinci stele din Romania a fost desemnat castigator la categoria "Proiectul Hotelier al anului 2008" in cadrul Southeastern European Real Estate Awards, gala organizata recent de portalul de informatii si analize imobiliare EuropaProperty. 

Criteriile luate in considerare de catre juriul format din 27 de specialisti in domeniu au fost succesul comercial, contributia la satisfacerea nevoilor pietei, amplasarea, arhitectura, designul, calitatea materialelor folosite si durabilitatea cladirii. Prin premiul obtinut, Radisson SAS s-a alaturat altor 12 companii cu rezultate de exceptie si proiecte de succes din domeniul imobiliar in sud-estul Europei, care au fost distinse in cadrul galei.

Hotelul s-a remarcat nu doar ca un proiect imobiliar de exceptie, ci si prin modul in care s-a impus ca brand pe piata romaneasca. Acest lucru i-a adus includerea in Programul Business Superbrands Romania la categoria "Brands to Watch", care atesta debutul remarcabil al unor branduri intrate recent in Romania.

Trofeul a fost inmanat directorului general al hotelului Radisson SAS din Bucuresti in cadrul Galei celei de-a doua editii a evenimentului.

"Desi am intrat pe piata de mai putin de un an, ne mandrim sa ne numaram in momentul de fata printre liderii industriei ospitalitatii din regiune. Aceasta pozitie este confirmata si de cele doua prestigioase distinctii obtinute, care ne onoreaza si constituie o motivatie in plus pentru a ne mentine standardele de excelenta atat ca proiect imobiliar cat si ca brand hotelier de prestigiu", a declarat Yilmaz Yildirimlar, director general al hotelului Radisson SAS din Bucuresti.

Radisson SAS din Bucuresti este cel mai mare hotel de cinci stele din Romania si cel mai mare hotel Radisson SAS din Europa de Est. Hotelul face parte din reteaua Radisson SAS Hotels & Resorts, brand al grupului hotelier Rezidor, unul dintre primele 5 grupuri la nivel mondial in domeniul hotelier.

 

(Material publicitar)

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#business, #cinci, #hotel, #performanta, #radisson, #stele, #superbrands , #Stiri Turism