Eurolines a proclamat unirea in turism cu Chisinaul, unde a extins reteaua de agentii TUI TraverCenter

Vineri, 20 Septembrie 2013, ora 18:02
1988 citiri
Eurolines a proclamat unirea in turism cu Chisinaul, unde a extins reteaua de agentii TUI TraverCenter
Eurolines a incheiat parteneriat cu TUI in 2011. Sursa Foto: Eurolines

Touring Europabus, parte a grupului Eurolines, si-a extins retaua de agentii TUI TravelCenter, dupa ce a deschis o unitate in Chisinau, printr-o investitie de aproximativ 50.000 euro, suma ce include si actiunile de promovare din acest an.

Reteaua de agentii TUI TravelCenter a Eurolines numara, in prezent, 77 de unitati in Romania.

Parteneriat romano-moldovean

Agentia TUI TravelCenter din Chisinau a fost deschisa printr-un parteneriat intre Touring Europabus, care detine 51% din pachetul de actiuni si Holiday Service SRL, care are 42% din actiuni. Restul actiunilor apartine directorului general al TUI TravelCenter Chisinau.

Holiday Service, unul din principalii jucatori pe piata turismului din Moldova, unde activeaza de 17 ani, are, in prezent trei puncte de lucru.

O parte importanta din totalitatea ofertelor turistice din agentia TUI TravelCenter din Chisinau va fi reprezentata de produsele World Of TUI. De asemenea, agentia va comercializa si produsele turistice ale altor mari tour-operatori germani, cum ar fi Dertour, Meier's, FTI, Neckermann si ITS, ale celor mai importanti tour-operatori romani, precum si bilete de avion si de autocar.

Pentru anul 2014, sunt programate noi investitii, astfel incat aproximativ 30.000 euro vor fi alocati pentru pregatirea profesionala a consultantilor si pentru promovare.

Parteneriat Eurolines - TUI Travel, din 2011

Parteneriatul strategic cu TUI Travel, considerat cel mai important jucator la nivel mondial din domeniul turismului, a fost incheiat de grupul Eurolines la jumatatea anului 2011. Prin acest parteneraiat a fost finalizata extinderea operatiunilor grupului Eurolines, condus de Dragos Anastasiu si a marcat inceputul colaborarii pentru piata din Romania.

Grupul TUI opereaza in 180 de tari, are in jur de 30 de milioane de clienti anual si peste 71.000 angajati. Grupul este impartit, la nivel mondial, in trei directii principale, respectiv TUI Travel, TUI

Hotels and Resorts si Cruises.

Turismul, principalul generator de venituri al grupului Euroline

Grupul Eurolines Romania este alcatuit din 18 firme cu aproximativ 500 de angajati, si detine o retea de distributie a produselor turistice, sase agentii francizate in Germania si o flota de 35 de autocare.

Cifra de afaceri a grupului in 2012 a fost de 243 milioane de lei, din care aproximativ 70% a fost reprezentata de activitatea de turism.

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...
#Eurolines TUI, #eurolines chisinau, #extindere retea, #investitie eurolines , #Stiri Turism