Gala Premiilor eCommerce: Beneficii de peste 3000 euro pentru magazinele online

Luni, 05 Mai 2014, ora 14:43
1137 citiri
Gala Premiilor eCommerce: Beneficii de peste 3000 euro pentru magazinele online

Magazinele online mai au 4 zile la dispozitie pentru inscrierile la cea mai importanta competitie de comert electronic din Romania, Gala Premiilor eCommerce (GPeC) 2014. Acesta se va desfasura in Bucuresti, in zilele de 26-28 mai, reunind unii dintre cei mai buni speakeri romani si internationali.

Cea de a 9-a editie a Competitiei Magazinelor Online GPeC a luat startul pe 25 aprilie cu perioada de inscrieri care se intinde pana pe 23 mai.

Insa,magazinele care aleg sa intre in competitie pana pe data de 9 Mai, primesc si 2 bilete gratuite la GPeC Summit- pe langa multiplele avantaje aduse de competitia GPeC 2014, precum:

Magazin de Incredere, atestat TRUSTED

Toate magazinele online care doresc sa participe in Competitia GPeC, trebuie sa intruneasca in totalitatecriteriile de preselectie. Odata cu respectarea acestor criterii, magazinele online sunt acceptate in Competitia GPeC 2014 siprimesc gratuit Marca de IncredereTRUSTED.rotimp de 12 luni (adica economisesc 120 euro - costul acordarii Marcii daca nu s-ar inscrie la GPeC).

Evaluare profesionista a magazinelor, in valoare de peste 2000 euro

Toate magazinele inscrise in Competitia GPeC 2014 primesc rapoartele de evaluare, precum si un benchmark al pozitiei lor fata de competitori. Un astfel de raport confera fiecarui magazin o imagine in detaliu asupra afacerii lui, ajutandu-l sa isi optimizeze conversiile si sa vanda mai mult.

Consultanta avizata de la specialisti in e-commerce

Pe langa explicatiile oferite de membrii juriului GPeC 2014 in rapoartele de evaluare,magazinele online participante primesc consultanta avizata in cadrulIntalnirilor Consultative GPeC.

Acces la tool-uri de optimizare a conversiilor

Pe langa rapoartele de evaluare, magazinele online inscrise in competitia GPeC au acces si la tool-uri de A/B Testing si Optimizarea Conversiilor precumMarketizatorsiVibetrace. Taxa de participare la GPeC include costurile de peste 800 euro lunar pe care le-ar avea magazinele online care nu se inscriu in Competitie.

Participare gratuita la GPeC Summit in limita a 2 persoane/magazin

Chiar daca inscrierile in Competitia GPeC 2014 se incheie pe 23 mai, magazinele online care aleg sa se inscrie pana pe 9 Mai (inclusiv), beneficiaza de2 bilete gratuite la GPeC Summit - cel mai important eveniment de comert electronic din Romania si din regiune. Cu alte cuvinte, mai fac o economie de 254 euro + TVA.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
Operatorii economici care nu vor respecta obligaţia de a asigura dotarea automatelor comerciale cu aparate de marcat electronice fiscale (AMEF), în vederea transmiterii datelor fiscale către...
#Gala Premiilor eCommerce, #comert electronic , #Stiri Turism