Happy Tour achizitioneaza pachetul majoritar in cadrul companiei Travel House

Vineri, 04 Iunie 2010, ora 11:14
3931 citiri
Happy Tour achizitioneaza pachetul majoritar in cadrul companiei Travel House

Happy Tour, detinuta 100% de fondul de private equity GED, a cumparat pachetul majoritar in cadrul Travel House, la cateva saptamani de la achizitionarea platformei on-line Paravion.ro, ca partea din strategia de consolidare in sectorul turismului din Romania, precizeaza NewsIn.

Tranzactia este in curs de aprobare de catre Consiliul Concurentei, urmand sa se finalizeze in a doua jumatate a lunii iunie.

"Tranzactia se incadreaza in strategia de consolidare (build up) a Happy Tour in Romania, care tinteste sa devina cel mai mare operator turistic din tara, capabil sa ofere servicii coporate, on-line, MICE (meetings, incentives, conferences, exhibitions) si programe de vacanta", potrivit reprezentantilor companiei.

Travel House, care a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de peste 6 milioane euro si un profit net de peste 110.000 euro, completeaza astfel gama de servicii de turism corporate a Happy Tour, prin tintirea diferitelor segmente de companii, si consolideaza segmentul de calatorii de lux.

Travel House isi va pastra numele si structura conducerii.

Astfel, din punct de vedere organizational, grupul va fi condus de Javier García del Valle, vicepresedinte executiv al Happy Tour, iar Remus Visan si Corina Souvannasouck, managerii Paravion si respectiv Travel House, vor ramane in structura de conducere in calitate de directori executivi si actionari minoritari.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#happy, #tour, #pachet, #travel, #house , #Stiri Turism