Idei de concediu: Africa de Sud, din afara stadionului

Miercuri, 16 Iunie 2010, ora 09:51
2217 citiri
Idei de concediu: Africa de Sud, din afara stadionului

Fie ca alegi o plimbare cu balonul cu aer cald sau ca o drumetie in muntii Drakensberg, Africa de Sud promite sa fie o destinatie plina de surprize.

Autoritatile din Cape Town, capitala legislativa a gazdei Campionatului Mondial de Fotbal de anul acesta, au conceput trei programe dedicate turistilor, in functie de timpul disponibil al acestora.

Cele mai scurte itinerarii sunt grupate in excursiile "Beyond the 90 Minutes". 

Intre doua meciuri poti vizita portul Victoria & Alfred Waterfront,  unde vei gasi 400 de magazine si 80 de restaurante.

Poti savura un cocktail la Alba Lounge sau una dintre varietatile de bere propuse de Paulaner Brauhaus sau Mitchell’s Brewery.

Un alt intierariu de 90 de minute presupune o plimbare pe moderna si boema Long Street. Vei gasi aici o sumedenie de restaurante, cafenele, si magazine de suveniruri.

Pe Long Street se afla si Greenmarket Square, o piata de unde puteti cumpara bijuterii si haine traditionale africane, sau specialitati culinare.

Printre specialitatile culinare africane se numara frikkadel (chiftelute din carne de porc), braai (carne preparata la gratar), Potjiekos ( un fel de tocana care include carne, orez, legume si mirodenii traditionale).

“Beyond 90 Hours”  sunt excursii pentru turistii care raman in oras o perioada mai mare de timp.

Printre altele, acestia pot vizita Castelul Bunei Sperante, construit in secolul al XVII-lea. Un bilet de acces costa aproximativ 8 euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Euro 2024: echipe, grupe, stadioane - fotbal la superlativ!
Euro 2024: echipe, grupe, stadioane - fotbal la superlativ!
Cel mai important eveniment fotbalistic al anului este Campionatului European, mult așteptatul Euro 2024. Între 14 iunie și 14 iulie, Germania este gazdă pentru cele 24 de reprezentative...
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
#africa, #campionat, #cape, #concediu, #fotbal, #mondial, #sud, #town, #turisti , #Stiri Turism