Investitii de 46 milioane lei la Busteni, finalizate in acest an

Duminica, 02 Mai 2010, ora 23:28
1820 citiri
Investitii de 46 milioane lei la Busteni, finalizate in acest an

Statiunea Busteni din judetul Prahova va finaliza in acest an investitii de 46 milioane lei, demarate inca din 2008, si care presupun modernizarea strazilor, constructia unei parcari, dezvoltarea domeniului schiabil Kalinderu si locuinte sociale, potrivit datelor transmise NewsIn.

"Pentru investitiile in infrastructura stradala in constructia unei parcarii au fost alocate 29 milioane lei, din bugetul local si un credit bancar.

Pentru dezvoltarea domeniului schiabil de la Kalinderu vor fi investite in total 9 milioane lei, cu fonduri de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

De asemenea, alte 8 milioane lei au fost alocate pentru constructia de locuinte sociale, din fonduri de la bugetul local si de la Guvern", potrivit datelor transmise de Primaria orasului-statiune Busteni, la solicitarea NewsIn.

In ceea ce priveste investitiile de la Kalinderu, acestea au in vedere constructia unei partii pentru incepatori, echiparea partiei Kalinderu, achizitionarea unui cort pentru evenimente, cu o suprafata utila de 600 metri patrati, precum si a unui sistem de cronometraj, pentru toate competitiile de schi si escalada pe gheata.

Reprezentantii Primariei mai spun ca, deocamdata, nu pot fi efectuate investitii in reabilitarea termica a blocurilor, din cauza ca unitatile locative nu s-au asociat in "Asociatii de Locatari".

Totodata, Primaria Busteni a investit alte 6,3 milioane lei, in 2008 si 2009, in constructia unei piete agroalimentare, a unui teren pentru sport, a doua parcuri pentru copii, precum si in construtia a doua estacade (n.r. platforme, punti) pentru Cupa Mondiala de Escalada pe Gheata ce a avut loc anul trecut, potrivit informatiilor transmise de primarie.

Statiunea Busteni din judetul Prahova are circa 10.000 de locuitori. 

3 aspecte și bune practici de avut în vedere atunci când investești la bursă
3 aspecte și bune practici de avut în vedere atunci când investești la bursă
Investițiile la bursă pot fi o modalitate eficientă de a-ți crește veniturile și de a-ți atinge obiectivele financiare pe termen lung, însă este recomandat să ai în vedere câteva...
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
#statiunea busteni, #investitii, #modernizari , #Stiri Turism