Investitii de peste 2,5 milioane euro in primul hotel de cinci stele din Sinaia

Vineri, 21 Ianuarie 2011, ora 15:34
1872 citiri
Investitii de peste 2,5 milioane euro in primul hotel de cinci stele din Sinaia

Firma de consultanta NDI Grup Expert a investit peste 2,5 milioane de euro in primul hotel de cinci stele din Sinaia, pe care il va deschide pe 28 ianuarie, iar pentru primul an de functionare proprietarul estimeaza un grad de ocupare de 50%, anunta Mediafax.

Hotelul, denumit Ioana Hotels, are 19 camere si cinci apartamente, trei dintre acestea cu sauna si jacuzzi proprii.

Unitatea mai are o sala de conferinte cu 30 de locuri si un restaurant pentru 60 de persoane, care va fi inaugurat la jumatatea lunii februarie.

"Hotelul va functiona tot timpul anului. Exista probleme legate de perceptia turistilor conform careia Sinaia este o destinatie de weekend sau de sezon. Vrem sa combatem aceasta problema prin campanii de marketing agresive si pachete atat pentru turisti, cat si pentru oamenii de afaceri", a declarat agentiei MEDIAFAX directorul de marketing al firmei NDI Grup Expert, Cristian Lucian Marin.

El a adaugat ca pentru acest an estimeaza un grad de ocupare a hotelului de 50%.

In ceea ce priveste preturile de cazare, acestea pornesc de la 40 de euro pentru o camera single si ajung la 150 de euro pentru apartamentele cu sauna si jacuzzi.

"Ca si segment, tarifele se situeaza la patru stele. Vom mentine aceste preturi pana la sfarsitul sezonului de vara, iar in perioada de iarna probabil ca vom intra cu tarife pentru sezonul de schi", a spus Marin.

Hotelul are 40 de angajati.

NDI Grup Expert, activeaza de cinci ani pe segmentul serviciilor de consultanta, iar in 2007 a realizat prima investitie in domeniul turistic, prin achizitionarea cabanei Stana Regala Sinaia. Firma este detinuta de o persoana fizica, Narcis Zavoianu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
Dacă ai reușit să economisești o anumită sumă de bani și cauți soluții de a o multiplica, ai ajuns unde trebuie. Totuși, înainte de a lua o decizie, este important să stabilești ce...
#hotel, #investitii, #stele, #sinaia, #preturi, #cazare, #turisti , #Stiri Turism