MAE atentioneaza romanii de o noua greva generala in Grecia

Miercuri, 14 Iulie 2010, ora 15:02
1399 citiri
MAE atentioneaza romanii de o noua greva generala in Grecia

MAE atentioneaza cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Grecia ca sindicatele din aceasta tara continua actiunile de protest, joi urmand sa fie declansata o greva generala, care va conduce la anularea curselor aeriene si la blocarea principalelor transporturi maritime, precizeaza Mediafax.

Confom unei informari de calatorie transmise de MAE, Uniunea Sindicatelor din Domeniul Public va organiza joi o greva generala, incepand cu ora 11.00.

Declansarea grevei generale va conduce la anularea curselor aeriene interne si internationale, precum si la blocarea principalelor transporturi maritime de calatori si marfa.

La aceasta greva generala si-au anuntat participarea Sindicatul Muncitorilor POE- OTA, precum si sindicatul controlorilor de trafic aerian.

De asemenea, miercuri, sindicatele politistilor, pompierilor si pazei de coasta vor organiza o greva, precum si o demonstratie, care va avea loc in fata cladirii Parlamentului elen.

MAE ii sfatuieste pe cetatenii romani sa evite locurile unde au loc demonstratii de strada si sa tina cont de recomandarile autoritatilor locale.

"Pentru a nu fi expusi situatiilor neplacute in cadrul deplasarii in Republica Elena, Ministerul Afacerilor Externe recomanda cetatenilor romani sa se informeze in prealabil asupra situatiei transportului aerian, maritim si feroviar din aceasta tara. In acest sens, poate fi contactata Ambasada Romaniei la Atena si respectiv Consulatul General al Romaniei la Salonic", se arata in comunicatul transmis de MAE.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#generala, #grecia, #greva , #Stiri Turism