Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Marele Coppola s-a indragostit de Chirita

Marele Coppola s-a indragostit de Chirita
Aflat in Romania, celebrul regizor american se relaxeaza fredonind refrenul piesei care l-a fascinat la Teatrul de ComedieIn ultima luna, Francis Ford Coppola a stat mai mult in Romania decit in SUA. Celebrul regizor si scenarist a tatonat terenul pentru realizarea viitorului sau film. El este gazduit de un prieten roman, care-i asigura discretie totala. In afara lucrului la scenariu, Coppola este prins si cu selectia viitorilor sai actori, majoritatea figuranti sau interpreti ai unor roluri secundare. De exemplu, el a cautat indelung pe cineva care sa poata juca rolul unui medic. Si, se pare, inca mai cauta.
Spre sfirsitul lunii ianuarie, Coppola a fost invitat la piesa A"A douasprezecea noapteA", de Shakespeare, la Teatrul de Comedie. N-a venit. A doua zi insa, surpriza: printre spectatorii incintati de A"Chirita of BirzoieniA" se numara si Francis Ford Coppola! Era insotit de nepoata lui si de un prieten. La inceput parea rece, distant, tipic anglo-saxon. Dupa spectacol redevenise cald, jovial, cum ii sta bine unui personaj cu radacini italiene.

Dupa spectacol, celebrul artist s-a dus glont la scenarista si regizoarea piesei, Iarina Demian. A imbratisat-o - A"Brava! Brava!A" - si a rugat-o sa-i prezinte toti actorii. Marele Coppola a urcat scarile tocite ale Teatrului de Comedie, a ajuns in A"micul foaierA" si a asteptat acolo, in picioare, pina cind si ultimul actor a iesit din cabina!

Seara, Coppola a cinat la un restaurant select cu Iarina Demian si cu fiul acesteia, actorul Tudor Chirila, interpretul unui rol principal in A"Chirita of BirzoieniA". A doua zi, Coppola a vizitat Institutul de Teatru si Film (fostul IATC), unde a fredonat indelung refrenul piesei din ajun: A"Chirita!... Chirita!...A". De altfel, mai multe persoane din preajma sa au confirmat ca, de citeva saptamini, acesta este refrenul preferat al marelui regizor american.Sursa: Ex

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1082 ori