Mica Riviera, nou loc de relaxare pentru bucuresteni

Sambata, 21 August 2010, ora 23:34
1330 citiri
Mica Riviera, nou loc de relaxare pentru bucuresteni

Primaria Capitalei a inaugurat, sambata seara, Mica Riviera, un nou loc de relaxare situat pe Splaiul Independentei, in zona Pietei Unirii, unde bucurestenii vor putea sta la terasele de pe malul Dambovitei si vor asista la concerte, show-uri de stand-up comedy si alte spectacole, potrivit Mediafax.

"Dupa succesul inregistrat in vara aceasta de proiectul Via Sport, la care peste 10.000 de bucuresteni au participant in fiecare weekend, Primaria Municipiului Bucuresti a decis sa extinda alternativele de divertisment din Capitala.

Sloganul «Departe de oras, in centrul Bucurestiului» descrie Mica Riviera ca fiind locul in care distractia si relaxarea continua, dincolo de perioada concediilor, prin concerte, show-uri de stand-up comedy si spectacole", precizeaza reprezentantii municipalitatii.

In zona Mica Riviera, bucurestenii se vor putea relaxa la terasele situate pe malul Dambovitei pe o perioada de o aproape doua luni . Mica Riviera este un proiect pilot a carui continuitate va depinde de raspunsul bucurestenilor.

"Primaria Municipiului Bucuresti va transforma Mica Riviera intr-un proiect de traditie al Capitalei doar la solicitarea acestora", potrivit sursei citate.

Reprezentantii municipalitatii precizeaza ca, prin proiectul Mica Riviera, Primaria Capitalei plaseaza Bucurestiul pe harta capitalelor europene in care "principalele zone de atractie ale orasului primesc plusvaloare prin dezvoltare sustinuta".

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#mica riviera, #relaxare, #bucuresti, #centru istoric , #Stiri Turism