Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

O degustare a vinarsului Brancoveanu la Carturesti

O degustare a vinarsului Brancoveanu la Carturesti
Alexandrion Grup Romania impreuna cu Clubul Presa de Vin a organizat pe data de 12 aprilie 2006 la Carturesti o degustare a vinarsului premium Brancoveanu.A"Aprecierea si loialitatea consumatorilor romani a fost motivul pentru care Alexandrion Grup Romania a decis sa-l onoreze pe marele domnitor al Tarii Romanesti, denumind cel mai distins si fin membru al familiei sale dupa una dintre marile personalitati istorice si culturale ale Romaniei.A" a declarat directorul de marketing Alexandrion Grup Romania A- domnul Konstantinos Agaliotis
Creat dupa principii precum claritate si echilibru imbogatite de note exuberante A- principii ce definesc si stilul brancovenesc A- acest vinars este destinat adevaratilor cunoscatori.

Obtinute din soiuri traditionale romanesti de struguri, vinurile albe cu aciditate inalta sunt atent selectionate si apoi distilate in cazane traditionale din cupru, procedeul dand numele acestei bauturi: vinars.

Distilatele fine astfel obtinute se matureaza timp de multi ani in crama racoroasa, conform obiceiurilor de pe plaiurile romanesti. Invechirea lui se realizeaza in butoaie de stejar numite baric din soiurile aromate Quercus Petraea si Quercus Robur din zona subcarpatica a Romaniei, contactul indelungat cu lemnul evidentiind notele parfumate ale Vinarsului Brancoveanu.

Alexandrion Grup Romania este prezent pe piata romaneasca incepand din 1994 si este liderul segmentului de brandy din Romania. Avand in prezent 3 unitati de productie si imbuteliere in Ploiesti si Heraclion (Grecia), Alexandrion Grup continua sa isi imbogateasca portofoliul prin lansarea de noi game de produse.

De asemenea Alexandrion Grup, prin Fundatia Umanitara Alexandrion, s-a implicat in sustinerea mai multor manifestari culturale si sociale prin sustinerea unor proiecte de muzica clasica si moderna ( Festivalul Johann Strauss A- 2005), cinema ( prin sprijinirea aparitiei filmului A"Moartea domnului LazarescuA" si A"Retrospectiva celor mai bune filme ale anului 2005A"), teatru (Festivalul National de Teatru A"Artistii pentru artistiA"- 2005 si Gala Premiilor UNITER A- 2006), carte ( prin promovarea primei traduceri si editari a Marchizului de Sade) etc.

Astfel, Alexandrion Gup Romania alaturi de Carturesti va continua sprijinirea proiectelor culturale si arhitectura veche a orasului Bucuresti prin proiecte specifice.

Bloombiz

www.directnews.ro - topul stirilor fierbinti


Ti-a placut acest articol?
Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1033 ori