Parcul Natural Apuseni, promovat gratuit de CE

Luni, 14 Septembrie 2009, ora 15:20
4273 citiri
Parcul Natural Apuseni, promovat gratuit de CE

Parcul Natural Apuseni este una dintre destinatiile turistice de excelenta ale Romaniei si va fi premiat la Bruxelles pe 8 octombrie 2009, in cadrul Galei Premiilor EDEN 2009, urmand sa beneficieze gratuit de un film de prezentare din partea Comisiei Europene, informeaza Ministerul Turismului, precizeaza NewsIn.

"In aceasta calitate, Parcul Natural Apuseni va beneficia de la Comisia Europeana de realizarea unui film de prezentare, care va fi difuzat in premiera in cadrul Galei din octombrie.

Clipul, cu o durata de trei minute, si va fi pus gratuit la dispozitia Administratiei Parcului Natural Apuseni pentru activitati de promovare", se arata in comunicatul ministerului.

Ministerul Turismului (MT) precizeaza ca destinatiile EDEN sunt desemnate printr-un concurs national, organizat de autoritatea de turism din fiecare tara participanta la proiect, pe baza temei si a criteriilor generale de participare stabilite anual la nivel european.

De asemenea, Parcul Natural Apuseni va fi promovat pe site-ul oficial EDEN, unde va avea o pagina proprie si va fi inclus in Reteaua Destinatiilor Europene de Excelenta, care faciliteaza schimbul de experienta in vederea dezvoltarii durabile.

Ministerul Turismului participa pentru a doua oara consecutiv la acest proiect, tema de anul acesta fiind "Turismul si ariile protejate". La concurs au participat 12 arii potejate din Romania.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#parc natural apuseni, # comisia, # europeana, # turism , #Stiri Turism