Pastele in Austria: Targuri traditionale si partii de schi practicabile

Marti, 15 Aprilie 2014, ora 15:34
2847 citiri
Pastele in Austria: Targuri traditionale si partii de schi practicabile

Ofertele pentru vacanta de Paste in Austria sunt extrem de variate si raspund tuturor cerintelor pentru distractie, traditii locale, cat si conditii de cazare la preturi favorabile pentru romani, potrivit Oficiului de Turism al Austriei.

Pasionati de sporturile de iarna pot beneficia inca de partiile de schi din Tirol, iar pentru o calatorie invaluita in cultura si traditii, Targurile de Paste din Viena reprezinta o optiune.

Targurile de Paste din Viena

Deschiderea Targurilor de Paste vieneze coincide cu inceputul oficial al primaverii in Austria si atrag in fiecare an zeci de mii de vizitatori, prin deliciile gastronomice si distractii traditionale.

In perioada de Paste, agentiile de turism ofera o multitudine de pachete care variaza de la 181 pentru 3 nopti la un hotel de 3 stele, cu transport individual, pana la un city break de 351 cu bilet de avion, 3 nopti cazare cu mic dejun si asigurare medicala inclusa, potrivit Vola.ro.

Recunoscut pentru atmosfera romantica si spiritul baroc, Targul de Paste din fata Palatului Schönbrunn reuneste in fiecare an 60 de expozanti ce ofera delicatese culinare, muzica, ornamente pascale decorative si obiecte de artizanat din Austria.

In Piata Freyung din Viena, cu ocazia sarbatorilor de Paste, se inalta cel mai inalt munte de oua din Europa, realizat din aproximativ 40.000 de oua de Paste pictate. Turistii se pot delecta cu gastronomia traditional vieneza: Osterpinze (un fel de cozonac pascal preparat la cuptor), renumitul miel de Paste la cuptor si pot participa la activitati, precum ateliere de mestesuguri, floristica, iar pentru cei mici - spectacole de papusi si un sopron cu iepuri de casa.

Schi de primavara in Tirol

Tirol este centrul schi-ului de talie mondiala: peste 100 de statiuni ce ofera in total peste 5.200 km de partii, conditii bune de schi sub soarele primaverii, evenimente variate si oferte de cazare la preturi reduse.

Partiile din St. Anton am Arlberg organizeaza legendara cursa Weiber Rausch, lunga de 9 km, la care anual participa aproximativ 500 de schiori, iar pasionatii de freestyle sunt asteptati la Moreboard Stubai Zoo, pe Ghetarul Stubai, practicabil pana in iunie 2014.

Nici iubitorii de evenimente traditionale nu sunt uitati: in Sölden se organizeaza intre 24-27 aprilie 2014 "Vin pe munte", eveniment in cadrul caruia viticultorii isi prezinta vinurile, gata de degustare pentru toti turistii. O saptamana aici, cu 7 nopti de cazare, abonament de schi de 6 zile, pranz delicios la restaurantul modern de pe Gaislachkogl si petrecerile apres-schi schi va costa incepand de la doar Euro 472. Informatiile si rezervarile se pot realiza direct la Oficiul de Turism al landului Tirol.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#paste austria, #turism austria, #tirol viena , #Stiri Turism