Programul "Vacanta in tara mea", lansat pe 30 ianuarie

Luni, 18 Ianuarie 2010, ora 15:57
3079 citiri
Programul "Vacanta in tara mea", lansat pe 30 ianuarie

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) va lansa, pe data de 30 ianuarie, programul national de turism "Vacanta in tara mea", transmite corespondentul NewsIn.

"Vrem ca in acest an turistii romani sa beneficieze de mai multe programe atractive, preturile sa fie dintre cele mai joase, pachetele pe care le oferim sa fie cat mai atragatoare, tocmai pentru ca romanii sa calatoreasca cat mai mult in tara lor", a declarat Corina Martin, presedintele ANAT.

Corina Martin a precizat ca acest program va fi lansat impreuna cu patronatele hoteliere si va include toate ofertele cunoscute deja: Litoralul pentru toti, Vacanta la tara (facut de patronatul ANTREC), Decada balneara (organizat de patronatul balnear), O saptamana la munte.

ANAT asteapta ca la acest proiect sa se alature si Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

"Programul "Inscrieri timpurii", care face parte din programul "Vacanta in tara mea", va debuta pe 1 februarie.

Exemplul de anul trecut a functionat. Deja hotelierii au lansat oferte, la agentiile de turism se regasesc deja vacante cu preturi reduse, astfel incat toti turistii care apeleaza la agentiile de turism in aceasta perioada au sansa sa cumpere vacante cu 20, 30 sau 40% mai ieftin, atat in Romania, cat si in strainatate", a precizat Corina Martin.

Forumul va fi organizat cu ocazia revelionului lucratorilor in turism, ajuns la a treia editie, care va avea loc, pe 30 ianuarie, in Eforie.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#program, #vacanta, #turism, #anat, #concediu , #Stiri Turism