Romania si Bulgaria pun la cale circuite culturale in ambele tari

Miercuri, 12 Octombrie 2011, ora 16:34
2009 citiri

Secretarul de stat din Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT), Razvan Murgeanu, s-a intalnit miercuri cu ministrul economiei, energiei si turismului din Bulgaria, Traicho Traikov, cu care a discutat despre modalitatile de colaborare in domeniul turismului intre cele doua ministere, potrivit NewsIn.

"De asemenea, s-a discutat despre studierea posibilitatii de derulare a unor actiuni de promovare comuna a celor doua tari, inclusiv initierea unor actiuni de marketing turistic pe modelul altor state europene, privind, de exemplu, circuite culturale care cuprind destinatii din ambele tari, traditii si obiceiuri comune din Bulgaria si Romania, arhitectura laica si religioasa din localitati romanesti si bulgaresti, Dunarea si vecinatatile ei ca regiune, dar si croazierele", se arata intr-un comunicat emis miercuri de MDRT.

Totodata, cei doi oficiali au analizat posibilitatea de realizare a unor schimburi periodice de experienta in ceea ce priveste activitatea de promovare si dezvoltare turistica, precum si modalitatile de intensificare a schimbului de informatii pentru elaborarea si realizarea unor proiecte de investitii de interes comun.

Miercuri are loc, la Bucuresti, o sedinta comuna a guvernelor roman si bulgar.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Grecia, dependentă de turiști. Unul din trei euro câştigaţi în economia țării vine din acest sector
Grecia, dependentă de turiști. Unul din trei euro câştigaţi în economia țării vine din acest sector
Între 62,8 şi 75,6 miliarde de euro sau 28,5% - 34,3% din PIB, atât a adus turismul Greciei în 2023, conform unui studiu al Confederaţiei Turistice Elene (INSETE), informează publicaţia...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#traditii bulgaria, #marketing, #acord romania bulgaria, #turism, #energie , #Stiri Turism