Servicii all inclusive la "Litoralul pentru toti"

Duminica, 13 Mai 2012, ora 16:30
2034 citiri
Servicii all inclusive la "Litoralul pentru toti"

Trei hoteluri din statiunea Mamaia lanseaza in premiera o varianta speciala a programului "Litoralul pentru toti" cu servicii all inclusive.

Aceasta optiune este pusa in vanzare incepand de luni 14 mai de hotelurile Mercur Minerva Family Club de 3 stele, Dorna de 3 stele si Modern de 4 stele din Mamaia.

Potrivit consilierului Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunarii, Adriana Fomenko, un sejur prin noul program turistic poate fi cumparat numai de la agentiile membre ale Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT) la tariful minim de 695 de lei de persoana in camera dubla pentru cinci nopti in perioada 27 mai - 23 iunie.

"Turistii care vor opta pentru acest program vor primi trei mese in regim bufet, bucatarie romaneasca si traditionala, bauturi incluse si acces gratuit la locurile de joaca pentru copii, la piscine, sezlonguri si umbrele pe plaja. De asemenea, programul ofera si facilitati speciale pentru copii, cum ar fi gratuitate pana la varsta de 7 ani sau 50% reducere pentru copiii intre 7 si 12 ani", a precizat Fomenko.

In acelasi timp, turistii inscrisi in acest program vor beneficia de un "tichet valoric de atractii" ce asigura, din partea Consiliului Judetean Constanta, accesul gratuit la Acvariu, Muzeul de Istorie si Arheologie sau la Muzeul de Arta Populara.

Turistii din Mamaia pot face si o plimbare cu telegondola, biletul costand 10 lei, iar copiii pana la 10 ani nu platesc nimic. La randul ei, Regia Autonoma de Transport in Comun (RATC) Constanta pune la dispozitia turistilor autobuzele etajate belvedere, pentru care biletul costa 5 lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
#litoral pentru toti, #statiunea mamaia, #plaja marea neagra, #tichet valoric, #plimbare telegondola , #Stiri Turism