Soprana Angela Gheorghiu canta la Lisabona

Vineri, 12 Ianuarie 2007, ora 07:00
998 citiri

Soprana romana Angela Gheorghiu, una dintre cele mai cunoscute cantarete de opera ale momentului, va canta miercurea viitoare la Lisabona, acompaniata de Orchestra Gulbenkian.

Gheorghiu si-a inceput cariera internationala in 1992, la Covent Garden (Londra) si de atunci a cantat pe scene din intreaga lume.

Revenind la Lisabona si la Fundatia Calouste Gulbenkian, cantareata romana va interpreta arii din operele mai multor compozitori, in frunte cu Giacomo Puccini. Din Puccini, Angela Gheorghiu va interpreta "Un Bel Di" (din "Madame Butterfly") si "Ch"il bel sogno di Doretta", din opera "La Rondine", printre altele.

Programul mai cuprinde arii din opera "Carmen" de Bizet, si compozitii de Rossini, Haendel, Giuseppe Giordani si Ruggiero Leoncavallo.

Soprana va fi acompaniata de de Orchestra Gulbenkian, sub bagheta dirijorului sau titular, Lawrence Foster.

Sursa: Rador

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...