Telegondola din Mamaia, pregatita pentru turisti, de Paste

Vineri, 02 Aprilie 2010, ora 13:56
1626 citiri
Telegondola din Mamaia, pregatita pentru turisti, de Paste

Telegondola din statiunea Mamaia va fi pusa in functiune la sfarsitul acestei saptamani, pentru trei zile, cu prilejul sarbatorii Pastelui, pretul unui bilet fiind de 10 lei, ca si in timpul sezonului estival 2009. 

Potrivit directorului SC Telegondola SA, Marian Stefan, vor fi introduse pe linie doar 21 dintre cele 49 de cabine ale instalatiei, iar telegondola va functiona intre orele 10.00 - 20.00, in zilele de sambata, duminica si luni, potrivit Mediafax.

Stefan a mai spus ca angajatii societatii vor termina, pana vineri dupa-amiaza, toate verificarile la instalatie, pentru ca turistii sa se poata plimba in deplina siguranta, iar pretul unei calatorii va fi de 10 lei, la fel ca in sezonul trecut.

Dupa Paste, telegondola se va opri din nou timp de aproape o luna, pana la 1 mai, instalatia urmand sa fie deschisa apoi in fiecare weekend pana la inceputul lunii iunie, cand va intra in program normal.

Telegondola din statiunea Mamaia a fost data in folosinta in anul 2004, in urma unei investitii de peste 3,5 milioane de euro.

Instalatia are doua statii de imbarcare, una pe malul lacului Siutghiol, in zona Hotelului Perla, iar cea de-a doua in zona Cazino, pe malul Marii Negre.

Durata unei plimbari, de-a lungul celor doi kilometri ai traseului, este de sapte minute.

Gondolele sunt inchise, au ventilatie naturala, cu protectie la soare si sunt vitrate pentru a asigura o vizibilitate foarte buna.

Capacitatea unei gondole este de opt locuri, iar capacitatea de transport este de pana la 1.600 de persoane pe ora.

Odata pusa in functiune instalatia, turistii pot admira privelistea statiunii Mamaia de la o inaltime maxima de 50 de metri. 

Top 4 cele mai frumoase locații turistice din România, conform unei analize realizate de Sun Leader SRL. Restaurante, terase, spații evenimente
Top 4 cele mai frumoase locații turistice din România, conform unei analize realizate de Sun Leader SRL. Restaurante, terase, spații evenimente
România, o țară bogată în frumusețe naturală și istorie, este adesea descrisă ca un adevărat colț de rai pe pământ. Cu o varietate impresionantă de peisaje, de la munte până la...
Când este momentul potrivit pentru a refinanța creditul tău
Când este momentul potrivit pentru a refinanța creditul tău
Ești în căutarea unei modalități mai eficiente de a-ți gestiona datoriile financiare? Ai luat în considerare vreodată refinanțarea creditului tău? În acest articol, te vom ghida prin...
#telegondola, # mamaia, # turisti , #Stiri Turism