Top 10 - cele mai scumpe actrite de la Hollywood

Vineri, 02 Decembrie 2005, ora 09:10
1831 citiri

Desi a renuntat la rolurile de la Hollywood pentru rolul de mamica in viata reala si nu a jucat in vreun film anul acesta, Julia Roberts inca se mentine in fruntea celor mai bine platite actrite americane, cu un onorariu de 20 de milioane de dolari/fDesi a renuntat la rolurile de la Hollywood pentru rolul de mamica in viata reala si nu a jucat in vreun film anul acesta, Julia Roberts inca se mentine in fruntea celor mai bine platite actrite americane, cu un onorariu de 20 de milioane de dolari/film.

The Hollywood Reporter a desemnat-o pe Julia Roberts actrita cu cel mai mare onorariu, urmata de Nicole Kidman, pe locul al doilea, cu 16-17 milioane de dolari/film.

Locul al treilea este ocupat de Reese Witherspoon (putin peste 15 milioane de dolari/film), iar cea de-a patra pozitie revine actritei Drew Barrymore, cu un onorariu de 15 milioane de dolari pe film.

Alte trei actrite - Renee Zellweger, Angelina Jolie si Cameron Diaz, cu salarii cuprinse in intervalul 10-15 milioane de dolari - ocupa respectiv locurile 5, 6 si 7.

Jodie Foster, cu cel mai recent thriller "Flight Plan", a reintrat in topul actritelor "scumpe", cu un onorariu estimat la 10-12 milioane de dolari, pe locul 8.

Charlize Theron ocupa locul 9, cu 10 milioane de dolari/film, iar Jennifer Aniston face rocada, respectiv pozitia a zecea, cu 9 milioane de dolari.

Sursa: Reuters

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...