Top 5 restaurante pentru o cina de afaceri inedita

Vineri, 08 Octombrie 2010, ora 16:53
3375 citiri
Top 5 restaurante pentru o cina de afaceri inedita

Toate aceste restaurante sunt caracterizate de un amanunt semnificativ, care le deosebeste in mod categoric de alte localuri. Fie ca este vorba de inaltimea ametitoare la care au fost construite, de preparatele culinare delicioase sau de decorul neobisnuit, toate restaurantele selectate de opentravel.com au un punct comun: ofera clientilor o experienta unica, greu de egalat de alte locatii. 

Luati cina la o altitudine de peste 2.900 m

Restauranul Piz Gloria din Elvetia este amplasat la o altitudine de 2.970 m, pe masivul Schilthorn din Alpii Elvetieni, si datorita locatiei inedite a fost ales ca decor pentru cateva scene in filmul “On Her Majestys’s Secret Service”, din seria James Bond.

De atunci, atat restaurantul, cat si funicularul care transporta turistii pana la Piz Gloria au trecut printr-o serie de schimbari majore, fatada localului si interiorul fiind renovate si modernizate.

Pe langa altitudinea impresionanta la care se afla, restaurantul din statiunea montana Murren mai are un avantaj major care il surclaseaza in topul celor mai bune locatii pentru servit masa: este situat pe o platforma rotativa.

Privelistea pe care o pot admira turistii care servesc pranzul aici este de o frumusete aparte, caracterizata de piscuri inzapezite.

Meniul se axeaza pe bucataria locala iar costul mediu al unei mese este de aproximativ 30 de euro, potrivit virtualtourist.com.

Ambrosia Restaurant, "localul zeilor"

Santorini ocupa un loc important in topul celor mai romantice destinatii din Europa, puncteaza opentravel.com, care mentioneaza faptul ca restaurantul Ambrosia din aceasta statiune poate fi cu usurinta folosit atat ca decor pentru o cina intre indragostiti, cat si pentru o cina oficiala.

Versatilitatea locatiei este accentuata de designul interior, unde predomina albul pus in valoare de mici detalii precum lumanari sau petale de trandafiri.

Daca adaugati la decorul simplu privelistea incredibila asupra Marii Mediterane, care se observa de pe terasa locatiei veti intelege cu siguranta de ce restaurantul Ambrosia este deopotriva cautat de turisti si de oameni de afaceri.

Meniul echilibrat cuprinde in egala masura preparate din fructe de mare, paste, salate si bucate traditionale grecesti, gatite cu produse specifice statului elen.

Red Sea Star, primul restaurant subacvatic

Red Sea Star, primul si singurul restaurant subacvatic din lume are aspectul unei minunate gradini de corali.

Locatia se afla la 5 metri sub nivelul Marii Rosii iar arhitectii au proiectat geamuri mari, astfel incat clientii restaurantului sa poata vedea in timp real, la cativa centrimetrii distanta, pestii inotand.

Pentru un plus de autenticitate, interiorul respecta tema mediului acvatic: scaunele de la bar au forma unor meduze, iar stalpii de sustinere sunt captusiti cu materiale care imita suprafata coralilor.

Totul pentru ca turistii dornici de o experienta cu adevarat memorabila sa fie multumiti.

Pe de alta parte, gustul mancarii a fost clasficat de opentravel.com la un nivel mediu, dar calitatea produselor culinare este cu siguranta compensata de ambianta si de panorama extraordinara pe care le poate oferi restaurantul Red Sea Star vizitatorilor sai.

Meniul restaurantului este variat si include atat preparate pe baza de carne cat si produse vegetariene.

Sunset da Mona Lisa, o experienta italieneasca in Mexic

Cabo San Lucas este o destinatie de vis din Mexic, iar felul in care restaurantul Sunset da Mona Lisa, unul dintre principalele obiective de neratat din regiune,  ii pune in valoare  frumusetea o face greu de uitat.

Terasele supraetajate ale locatiei sunt pozitionate deasupra unor piscine limpezi precum cristalul si extrem de curate, oferindu-le clientilor senzatia ca plutesc pe apa.

Meniul abunda in preparate italienesti, in special salate mediteraneene si paste combinate cu ingrediente savuroase, precum legume proaspete sau fructe de mare. Pretul aperitivelor incepe de la 9 euro, in timp ce felurile principale pornesc de la 12 euro si pot depasi 66 euro pentru preparatele pe baza de fructe de mare.

Sfatul opentravel.com este sa le serviti alaturi de cele mai bune vinuri italienesti si sa priviti  cum soarele dispare in apele din Baile Cabo San Lucas.

Cova d'en Xoroi, un restaurant 3 in 1

Amenajat intr-o zona stancoasa, pe coasta sudica din  Menorca, restaurantul Cova d’en Xoroi este deosebit prin terasele construite pe mai multe nivele, taiate chiar in piatra.

Locatia serveste ca bar, restaurant, si ca un club de noapte in acelasi timp, raspunzand tuturor nevoilor turistilor.

Acestia pot incepe dimineata cu o delicioasa cafea in timp ce admira regiunea Cala’n Porter, o bijuterie a Spaniei, renumita pentru plajele sale.

Sau se pot relaxa seara pe terasele uimitoare, savurand unul dintre cocktailurile deosebit de apreciate de localnici si observand apusul.

Dupa acest moment pot testa pulsul vietii de noapte din Menorca, intrand in clubul locatiei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dotează igienic intrările în spațiul tău de business, pentru o bună curățenie și siguranță!
Dotează igienic intrările în spațiul tău de business, pentru o bună curățenie și siguranță!
Indiferent de domeniul de activitate, în afaceri, igienă și siguranța nu ar trebui să fie niciodată neglijate. Exista anumite in care acest aspect este cu atat mai important, intrucat...
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
#restaurant, #cina, #afaceri, #top, #turisti , #Stiri Turism